Jump to content

Kepa şi-a aflat pedeapsa după incidentul din finala Cupei Ligii Angliei

Wizzle
 Share

Recommended Posts

d0mpu0ew0aa1nwg.jpg?width=815

Kepa Arrizabalaga, portarul lui Chelsea, a fost amendat de club cu salariul pe o săptămână, echivalentul a 195.000 de lire sterline, în urma incidentului din meciul cu Manchester City, când acesta a refuzat să fie înlocuit de antrenorul Maurizio Sarri.

Echipa londoneză a emis un comunicat în care a publicat reacţiile lui Keppa şi Sarri, menţionând că banii proveniţi vor merge către fundaţia clubului.

"Deşi a fost vorba de o neînţelegere, mi-am dat seama că am greşit în modul cum am gestionat situaţia. Mi-am cerut scuze antrenorului, lui Willy Caballero, colegilor şi clubului. De asemenea, vreau să îmi cer scuze şi faţă de fani. Voi învăţa din acest episod şi voi accepta orice măsură disciplinară luată de club", a declarat Kepa.

La finalul jocului din finala Cupei Ligii Angliei, de pe stadionul Wembley, încheiat cu victoria lui Manchester City la loviturile de departajare, Maurizio Sarri a susţinut că a fost vorba de o neînţelegere, acesta crezând că portarul nu mai poate continua partida din motive medicale şi, din acest motiv, a intenţionat să îl înlocuiască cu Willy Caballero, chiar înainte de executarea penalty-urilor.

"Am discutat cu Kepa despre incident. A fost o neînţelegere, dar el şi-a dat seama că a comis o greşeală mare în modul cum a reacţionat. Şi-a prezentat scuzele către mine, coechiperi şi echipă. Clubul va decide dacă îl va sancţiona conform regulamentului, dar, pentru mine, acest caz este închis. Prestaţia echipei a fost una extrem de bună şi este păcat că a fost umbrită de acest incident. Atenţia tuturor se îndreaptă către următorul meci", a spus şi Maurizio Sarri.

Kepa (24 de ani) a sosit la Chelsea la începutul acestui sezon, de la Athletic Bilbao, pentru 80 de milioane de euro, o sumă record pentru un portar. Spaniolul a apărat buturile londonezilor în 37 de partide din acest sezon.

prosport.ro

• uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.