Gabii. Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Nick-ul tau:Gab1op.- Prenume:Gabriel Madalin.- Varsta:18.- Locatia:Tecuci, judetul Galati.- Ocupatie:Elev- Jocul(rile) preferat(e):Gta San Andreas Multiplayer, Euro Tuck Simulator 2- Hobby-urile tale:Filmatul, fotografiatul evenimentelor ce au loc la mine in localitate, fie placute sau neplacute. Sunt fondatorul unei pagini de presa locala.- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut! Sunt un baiat brunet, inalt la 1:80 si imi place sa ajut oamenii. Nu imi place sa fiu mintit, ma prind foarte repede. Sunt o fire calma, rar ma enerverz. De suparat, nu ma supar repede.- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Totul a inceput prin 2014 cand juca LecturadelaAlaZ la noi, pe rpg2.Mi-a placut ceea ce facea asa ca am zis sa ma joc si eu. - Alte precizari?: O seara placuta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Domnule admin, inainte să postezi într-o secțiune trebuie sa citești regulamentul. Eu înțeleg că postezi pentru a face posturi, da' înainte citește regulamentele ălea. "Își vor face topic de prezentare doar membrii noi. Membrii care revin sau pleacă sunt rugați să o facă în liniște." T/C. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts