Jump to content

"Nu cred un cuvânt din ce zice!". Pogba, făcut praf de o legendă de la Manchester United "L-au distrus pe Mourinho şi la fel se va întâmpla şi cu Solskjaer"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

Manchester United a pierdut, miercuri, derby-ul cu Manchester City, scor 0-2, iar Roy Keane (47 de ani), fostul mare jucător al echipei de pe Old Trafford, a criticat în termeni duri echipa lui Ole Gunnar Solskjaer şi, în special, pe mijlocaşul Paul Pogba.

Pogba le-a promis fanilor lui United o prestaţie bună pentru derby-ul cu City, însă francezul şi colegii săi nu au arătat acest lucru în jocul din Premier League. Keane l-a acuzat pe Pogba de lipsă totală de efort şi de colegialitate, acuzându-l că nu dă totul pe teren pentru echipa sa.

"Nu cred un cuvânt din ce spune. Nu are niciun sens. Nici el nu crede în ceea ce spune. Vorbeşte despre colegialitate, dar un coechipier bun trebuie să se retragă în apărare, să vină în sprijinul defensivei. E un băiat talentat, dar am spus asta de nenumărate ori. Am văzut o mulţime de jocuri când nu aleargă înapoi.

Clubul are nevoie de exemplu, de jucători experimentaţi. El e matur, a jucat în competiţii mari, a câştigat trofee, dar nu cred că e un exemplu. E talentat, dar e nevoie de mai mult de atât. Jucătorii de top îşi fac echipa mai bună. El nu face asta. El joacă doar pentru el", a spus Roy Keane, pentru SkySports.

Fostul mijlocaş şi-a continuat discursul şi a atacat întreaga echipă, spunând că Solskjaer va avea aceeaşi soartă ca Jose Mourinho, care a fost demis de club în luna decembrie a anului trecut: "Sunt aceiaşi jucători care l-au distrus pe Mourinho şi se va întâmpla exact la fel şi cu Ole. Sunt prea mulţi impostori în club pentru a o readuce pe United în vârf", a mai declarat irlandezul.

Deşi părea că Solskjaer a adus o atmoferă bună în cadrul lotului, Manchester United nu se mai regăseşte în ultima perioadă. Formaţia de pe Old Trafford a pierdut şapte din ultimele nouă meciuri, iar toate obiectivele din acest sezon sunt pe cale să fie ratate. United a părăsit Liga Campionilor în sferturi, după 0-4, la general, cu Barcelona, iar în campionat este pe şase, la trei puncte de ultimul loc care duce în Liga Campionilor. De asemenea, aventura din Cupă şi Cupa Ligii s-a încheiat prematur.

sursa

• .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.