Jump to content

Khabib l-a făcut din nou K.O. pe Conor McGregor, de această dată pe rețelele de socializare


sKC
 Share

Recommended Posts

Conor McGregor a anunțat marți, 26 martie 2019, că se retrage din artele marțiale mixte (MMA). Irlandezul a fost învins în ultimul său meci din UFC de Khabib Nurmagomedov, cel care a reacționat imediat după vestea retragerii fostului său adversar.

Pe Twitter, Khabib l-a ironizat pe McGregor, cei doi fiind într-o relație extrem de tensionată după ce lupta directă din Las Vegas s-a încheiat cu un scandal fără precedent, luptatotul rus sărind la bătaie în afara cuștii în timp ce irlandezul a fost atacat chiar în cușcă.

"Nu poate fi decât un rege în junglă. Doar unul" a scris Khabib pe rețeaua de socializare.

Retragerea lui McGregor, confirmată de conducerea UFC
Vestea retragerii lui McGregor a fost confirmată și de președintele UFC, Dana White: "Are banii necesari pentru a se retrage. Dacă aș fi fost în locul lui, și eu m-aș fi retras. Se retrage din lupte, nu renunță la muncă. A fost amuzant să-l urmărim. A reușit lucruri incredibile în sportul acesta. Mă bucur pentru el și aștept să-l văd la fel de priceput în afara octaconului așa cum a fost în interiorul lui".

 

Khabib reactie dupa retragerea lui McGregor

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.