Maeve Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Nick-ul tau:Maeve.GALMAServer:RPG.B-Zone.RoDescrierea bugului:Cum se stie,raport-ul r4 LVPD e de 20 puncte,am castigat la misiunea saptamani raport injumatatit,aveam 20/20 la cel normal si 3/20 la bonus,cand am primit raportu injumatatit imi apare la raport tot ca trebuie sa am 20,am dat si relog,am incercat si dupa 15 min sa vad daca revineScreenshot(s):https://imgur.com/a/Al0egqv Link to comment Share on other sites More sharing options...
102.KiaStyIe Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 vBun topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted September 2, 2019 Share Posted September 2, 2019 Injumatatirea raportului se refera doar la raportul ala obligatoriu. Re-executarea raportului pentru bonus nu se injumatateste. Iar motivul pentru care iti apare 20/20 in loc de 20/10, este acela ca nu ti-a mai facut injumatatirea la 20/10 in baza de date, fiind inutila pentru ca tu deja completasei raportul si nu te ajuta cu absolut nimic. Daca aveai de exemplu 19/20, la raportul normal ti-ar fi aparut 19/10 (finalizat) iar la bonus iti ramanea x/20 in continuare. Sper ca am reusit sa te lamuresc :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.