Jump to content

FCSB, Viitorul şi Craiova joacă azi în Europa League! Programul şi televiziunile care transmit meciurile

cedrykk
 Share

Recommended Posts

FCSB, Viitorul şi Craiova joacă joi meciurile din manşa secundă a turului doi preliminar al Europa League.

ora 18:00 Viitorul - Gent (în tur 3-6) - TVR 1

"Încercăm să creem imposibilul. Când joci cu o echipă şi trebuie să marchezi trei goluri, nu e uşor, dar ideea noastră, gândul nostru, este unul singur, acela de a marca cel puţin patru goluri dacă vrei să ai şanse te califici. Pentru asta o să trebuiască să atacăm, ăsta e un lucru pe care noi ştim să-l facem, dar bineînţeles să nu uităm de tranziţia negativă, jocul fără minge. Faza defensivă trebuie să o facem de o sută de ori mai bine decât am făcut-o la ei pentru că la ei noi am făcut greşeli foarte, foarte mari defensive şi ne-au costat. Sperăm ca de data asta să stăm bine şi să nu primim goluri şi noi să marcăm, să jucăm la fel cum am jucat la ei pe faza ofensivă', a spus Gică Hagi.

ora 19:15 Craiova - Honved Budapesta (în tur 0-0) - Digi Sport 1

"Ne aşteaptă un meci important, împotriva unei echipe agresive şi foarte bine organizată în plan defensiv. Sperăm ca ocaziile pe care le vom crea de această dată să le fructificăm. Să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii şi să reuşim să înscriem. Important este să fim bine fizic şi mental. Indiferent cum se desfăşoară jocul să fim foarte atenţi, nu există favorită în jocuri de genul acesta. Publicul este important, dar ca să avem publicul de partea noastră trebuie să avem un joc bun, un joc, agresivitate şi dăruire fantastică. Atunci cu siguranţă adversarului, indiferent de calibru, îi va fi greu să reziste", a spus antrenorul Craiovei, Corneliu Papură.

ora 21:30 FCSB - Alashkert (în tur 3-0) - Pro TV

"Pot exista surprize, dar clar nu va fi cazul acum. Eu cred că putem ajunge în grupele Europa League, am încredere în echipă pe care o avem, în jucători, avem un grup foarte valoros, aşa că eu cred că vom ajunge în grupe. Este un moment greu, dar eu cred că vom trece şi peste acest moment, depinde doar de noi, trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem şi vom avea o linişte şi vor reveni şi jucătorii accidentaţi, aşa că eu cred că vom trece şi peste asta", a spus unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, Florinel Coman, despre meciul cu armenii de la Alashkert. Partida va avea loc la Giurgiu.

sursa

• .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.