Jump to content

Becali pregătește cea mai tare lovitură de când e la FCSB: îl vrea pe Mircea Lucescu pe bancă! Singurul antrenor căruia îi predă total echipa


S e b i
 Share

Recommended Posts

Becali pregateste cea mai tare lovitura de cand e la FCSB: il vrea pe Mircea Lucescu pe banca! Singurul antrenor caruia ii preda total echipa

 

 

Mircea Lucescu ar putea reveni în fotbalul românesc după aproape 20 de ani!

 

FCSB l-ar putea avea pe Mircea Lucescu antrenor! Este visul lui Gigi Becali, cel care este dispus să facă orice sacrificiu pentru a-l convinge pe Il Luce să accepte oferta, anunță Digi Sport! Cu toate că Ilie Poenaru este în pole position în acest moment, Mircea Lucescu este varianta fantezistă pe care o încearcă Becali!

 

Becali este hotărât să-l lase pe Mircea Lucescu să decidă tot la echipă, lucru pe care nu ar fi dispus să-l facă pentru un alt antrenor. Lucescu s-ar ocupa și de transferuri, dar și de strategia pe termen lung a clubului.

 

Mircea Lucescu le-a antrenat în Liga 1 pe Dinamo și Rapid, ultima experiență în fotbalul românesc având loc în sezonul 1999/2000. Lucescu a câștigat 32 de trofee în cariera de antrenor, fiind depăsit în clasamentul managerilor doar de către Sir Alex Ferguson. Mircea Lucescu este liber de contract după despărțirea de naționala Turciei.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.