Jump to content

The Crew 2


Rusu
 Share

Recommended Posts

Detalii despre The Crew 2

 

2crew2furiious.jpg
 

Ubisoft a dezvăluit la conferința sa de la E3 mai multe detalii despre The Crew 2, până acum confirmând doar existența jocului.
The Crew 2 vă invită în Motornation, numele pe care Ubisoft și studioul Ivory Tower îl folosesc pentru a descrie noua variantă a SUA construită pentru acest joc. Un teren întins care aparent de această dată ar fi fost reproiectat pentru gameplay competitiv… ceva ce ai crede că era valabil încă de la jocul anterior. În ciuda așteptărilor unora, nu vă veți plimba prin Europa, decât poate prin The Crew 3.

Diferența majoră, în comparație cu predecesorul său, este că de această dată veți avea acces din start la motociclete, fără a fi nevoiți să mai cumpărați un DLC. Pe lângă asta, The Crew 2 introduce curse cu avioane și curse cu bărci, două detalii care ar trebui să schimbe foarte mult modul în care jocul este proiectat și cum funcționează fizica. Nu de alta, dar dacă The Crew 2 va trebui să simuleze aerodinamică pentru avioane, putem spera ca fizica mașinilor să nu fie la fel de… hazlie ca în trecut. La un moment chiar s-a menționat că mașinile vor putea urca pe acoperișuri, așa că este posibil să nu fi scăpat de cățărat pe turnuri.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.