Jump to content

Jonah Hill a cerut 10 milioane de dolari pentru rolul antagonistului din The Batman


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

113198l-640x400-b-ce94d280.jpg

 

Suma este de două ori mai mare decât salariul oferit lui Robert Pattinson, cel care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru

 

Realizatorii noului film Batman îl au de mai bine de o lună în vizor pe actorul Jonah Hill (21 Jump Street, The Wolf of Wall Street) pentru rolul antagonistului. Oferta a ajuns la actor, însă negocierile par să se fi blocat în două aspecte: suma de bani dorită de Hill și personajul pe care urmează să îl interpreteze.

 

Potrivit variety.com, actorul a cerut 10 milioane de dolari pentru a apărea ca villain în Batman, de două ori mai mult decât i s-a oferit lui Robert Pattinson, cel care va îmbrăca costumul Cavalerului Negru. În plus, nu s-a convenit dacă Hill îl va juca pe The Riddler sau dacă Penguin va fi cel în care urmează să se transforme.

 

Cu două nominalizări la Oscar la activ (pentru Moneyball și The Wolf of Wall Street), Jonah Hill se află într-un punct avantajos al carierei – a reușit tranziția de la roluri secundare în filme de comedie, la participarea în filmele regizorilor de calibru precum Martin Scorsese și Cary Joji Fukunaga. Însă și Pattinson și-a alcătuit o filmografie demnă de atenție după ultra popularul rol din seria Twilight.

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.