Jump to content

The Karate Kid 2, încă în dezvoltare. Jackie Chan ar putea reveni în sequel


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

223501l-640x400-b-83acbfd0.jpg

 

Se încearcă de aproape nouă ani lansarea producției

 

În ciuda celor 65 de ani împliniți, Jackie Chan nu renunță la filmele de acțiune. Printre multele proiecte incluse în orarul său de lucru ar putea fi anunțat în curând și The Karate Kid 2. Sequel-ul se află încă în dezvoltare, au aflat cei de la wegotthiscovered.com, și sunt șanse foarte mari ca legenda producțiilor de arte marțiale ce a fost antrenorul lui Jaden Smith în filmul Karate Kid din 2010 să își reia partitura.

 

Nu se știe încă dacă și Jaden își va relua rolul – fiul lui Will Smith avea 12 ani la filmările reboot-ului Karate Kid, iar de atunci a mai jucat doar în trei filme. O variantă de scenariu ia însă în calcul ideea ca Mr. Han (Chan) să ia sub aripa sa un alt tânăr (nu se va continua povestea fostului preadolescent american mutat la Beijing), pe care să îl învețe, în stilul său neobișnuit, secretele artei autoapărării.

 

Lansarea producției se încearcă de aproape nouă ani. Brek Eisner a fost anunțat în primă fază în scaunul regizoral. El a abandonat proiectul în 2014, dar s-a reîntors trei ani mai târziu la proiect, când acesta a beneficiat de un nou scenariu. Deocamdată este cert doar faptul că s-a reluat lucrul la sequel (site-ul wegotthiscovered este, de cele mai multe ori, considerat o sursă sigură; printre altele, și recenta informație legată de producerea unui film cu supereroul Marvel Nova a fost confirmată ieri).

 

The Karate Kid (2010) este cel mai de succes film din franciză (cu încasări totale de peste 359 milioane de dolari), ce a debutat în 1984 și a avut două continuări (în 1986 și 1989). Povestea a fost reluată în 1994, cu Hilary Swank în rol central. Un scurt serial de animație The Karate Kid a rulat pe NBC în 1989, iar din 2018 YouTube Premium a lansat serialul Cobra Kai, a cărui acțiune se petrece la mult timp de la evenimentele din seria originală și în care fostul învățăcel al lui Mr. Miyagi, Daniel, și oponentul său din All-Valley Karate Tournament, acum adulți, se reîntâlnesc, iar vechea rivalitate se reaprinde.

cinemagia.ro

Edited by IngeruDrogat
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.