Jump to content

Hitmen Agency - Lista neagră | Blacklist

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bone - 1/2 + 1 = 2/2 pentru DM.

TerminatoR_X - 2/2 pentru DM.

reza - Fiind la prima abatere de orice fel si adugand la asta si levelul acestuia (4) va fii sanctionat doar cu 1/2 avertismente verbale de data aceasta.

Edited by F4L ShocKy

Nickname : AdriaN17

Rank : 1(Freelancer)

Reclam pe : Maxtreme2008

Level-ul celui reclamat : 21

Deoarece : Aveam contract pe Weezel, acesta fiind afk in casa. In momentul in care am ajuns intamplator si tinta(Weezel) a revenit. Cateva secunde mai tarziu Maxtreme2008 vine intrebandu-ma daca ma predau(am dat /ram aveam wanted 1), nu m-am predat pentru ca nu imi facusem contractul, are o mica discutie cu weezel putand foarte bine sa ii dea /w cu identitatea mea, dar lasand paranoia deoparte, am iesit din casa in speranta ca tinta mea si anume Weezel sa se puna afk, pentru a-mi putea face contractul. Am iesit in spatele casei, iar Maxtreme2008 vine somandu-ma pe /s "te predai adrian17", veti vedea pozitia checkpointului, tinta putea sa fie foarte bine langa casa si stim cu totii pe ce raza este vizibil orice cuvant scris pe /s. Tinta mea putea foarte bine sa fie la usa, in concluzie Maxtreme2008 mi-a dezvaluit identitatea.

Martori : Nu

Dovezi : sa_mp_046.png

sa_mp_043.png

sa_mp_044.png

sa_mp_045.png

* Nickname: Mr_Qwerty

* Rank: 1 (Freelancer)

* Reclam pe: tyiby

* Level'ul celui reclamat: 28

* Deoarece: DM aiurea. Mă plimbam, şi dintr-o dată trage în maşină. Arunc maşina ca să nu-mi facă TD, şi încep să fug după el (el fugind pentru a nu-i vedea eu numele). După un maraton, i-am prins numele în a doua poză.

* Martori: -

* Dovezi: 1 2

* Nickname: AdriaN17

* Reclam pe: Shadowfax

* Level'ul celui reclamat: 30

* Deoarece: Aveam contract, pe un player care intamplator se afla in jail. Am plecat sa fac contractul cu Buffalo, am ajuns in preajma jail-ului iar la intrare se afla un grup de playeri, checkpointul indica in acelasi loc, deci m-am apropriat sa verific (nick-urile stim cu totii nu se vad decat de la o anumita distanta) daca nu cumva tinta mea este afara si pot sa-mi fac contractul. Acolo am dat de Shadowfax, care a inceput sa ma dea jos din masina, sa ma loveasca si sa se puna pe g in masina si sa ma jigneasca. M-am dat jos in repetate randuri pentru a-i sugera sa se dea jos pentru ca aveam undercover on.

* Martori: Cei care erau pe la jail.

* Dovezi: http://postimage.org...93irq/32345f99/

Edited by Adrian17

* Nickname: CasteLLanO

* Reclam pe: Iuliaaa

* Level'ul celui reclamat: 32

* Deoarece: Aveam contract pe cineva care era cu ea in masina,ea stia pe cine am de aia ii daduse /cuff sa nu pot sa il omor,a parcat masina pe undeva prin Palomino si ea fugea dupa mine sa nu pot sa fac contractul bineinteles numai aveam cu ce sa fug de acolo ca imi bubuise sparrow-ul.Aveam undercover tot frumos si vine la mine si cica hai ca te las sa faci contractul,fug de acolo ma duc in alta parte vine cu masina si tinta dupa mine si cica Castellano etc,se vede in video atat am apucat sa filmez.

* Martori: Cei de acolo,ss,video.

* Dovezi:

+ http://i.imgur.com/ne4YI.jpg

Maxtreme2008 primeste doar un avertisment verbal. Acesta nu era in preajma tintei cand ti-a dezvaluit identitatea.

Tyiby primeste 1/2. Daca nu tu ai fost cel ce a tras in agent, de ce fugeai? Mi-ai explicat intr-un PM ca nu esti tu cel ce a facut DM. Skin-ul este acelasi si daca intr-adevar nu erai tu cel care a gresit, de ce fugeai?

Iuliaaa primeste 1/2 pentru dezvaluirea identitatii unui agent.

Nickname: BiGziLa

Rank: 4 (Special Agent)

Reclam pe: Rayos

Level-ul celui reclamat: 17

Deoarece: DM aiurea.

Martori: -

Dovezi:

Nickname: BiGziLa

Rank: 4 (Special Agent)

Reclam pe: FLAy

Level-ul celui reclamat: 58

Deoarece: Dezvaluirea identitati unui Hitman cu Undercover ON+/whisper.

Martori: -

Dovezi: http://i.imgur.com/W4GD5.jpg

Edited by BiGziLa

• Bagwell changed the title to Hitmen Agency - Lista neagră | Blacklist