Jump to content
Sign in to follow this  
oC NoStresS

Supercupa Spaniei din 2019-2020

Recommended Posts

      Supercupa Spaniei din 2019-2020 a fost cea de-a 36-a ediție a Super Cup-ului spaniol, o competiție anuală de fotbal pentru cluburile din sistemul ligii spaniole de fotbal care au avut succes în competițiile sale majore din sezonul precedent.

    În februarie 2019, s-a anunțat că competiția va fi schimbată dintr-un format format din două echipe în patru echipe, ceea ce ar include o etapă semifinală. Etapa semifinală s-a jucat pe 8 și 9 ianuarie 2020, iar finala a avut loc pe 12 ianuarie; nu a existat niciun joc pe locul trei.

    Finala a fost contestată între Real Madrid și Atlético Madrid și a fost câștigată de Real Madrid 4-1 la penalty-uri, după o remiză de 0-0 după prelungiri, pentru a câștiga cel de-al 11-lea titlu de Supercopa din Spania.

    Pentru a ajunge in finale Real Madrid a castigat Valencia, unde a si castigat cu 3-1, marcand pentru Real Madrid Toni Kroos, Isco si Modric. Iar Ateltico a fost nevoite sa invinga Barcelona pentru a ajunge in finala, acestia au triumfat in fata catalanilor cu scorul de 3-2, Koke, Morata si Correa au marcat fiecare cate un gol pentru victorie.

 

                                                   16c6d02632979cca22dcc5a38124c1ceo2.jpg

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.