Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Serialul Jack Reacher primește undă verde


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

964529l-640x400-b-dec9081e.jpg

 

Sezonul 1 al noului serial va fi inspirat din primul roman al seriei Jack Reacher, The Killing Floor

 

Platforma de streaming Amazon a dat, oficial, undă verde proiectului Jack Reacher, inspirat din cartea lui Lee Childs despre personajul titular. Studiourile Amazon vor colabora cu Skydance Television și cu studiourile Paramount pentru serial, iar producția va fi semnată de către Nick Santora, în proiect și în calitate de scenarist.

„Lee Child a creat un personaj și o lume incredibile; ar putea fi obiectivul oricărui scriitor, producător, actor, regizor și oricui de pe platou să surprindă esența cărților dl. Child - și, din fericire, Lee a fost aici și va rămâne aici, pentru a ne ajuta pe drumul acestui serial. El este sufletul lui Reacher”, relatează Santora.

 

Child a adăugat: „A fost excelent până acum, dar de fapt, partea distractivă acum începe. După cum îi cunosc pe acești oameni, Jack Reacher este în cele mai bune mâini, credeți-mă”

 

Child, Don Granger, Scott Sullivan și Christopher McQuarrie vor fi, de asemenea, producători executivi alături de David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross care vor semna producția pentru Skydance. Carolyn Harris va superviza serialul din partea Skydance, scrie Variety.

 

Seria de cărți Jack Reacher a lui Lee Child este un fenomen global care a adus publicului pe unul dintre eroii ce avea să devină extrem de popular. „Căutăm să extindem universal Jack Reacher și să aducem mai multă acțiune pentru publicul Amazon Prime”, au spus reprezentanții platformei.

 

Nu există deocamdată informații dacă va reveni sau nu Tom Cruise în rolul titular.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.