Jump to content

„Boxing Day” în La Liga! Spaniolii se inspiră din fotbalul englez pentru a încheia campionatul


Wizzle
 Share

Recommended Posts

Messi-Granada-1024x682.jpg

 

 

La Liga și Asociația Fotbaliștilor caută din răsputeri o modalitate prin care să încheie campionatul, iar oficialii fotbalului spaniol au luat în calcul implementarea unui „Boxind Day”, pe modelul celui din fotbalul englez, o etapă care se va dipsuta de Crăciun, când, în mod normal, fotbaliștii spanioli ar fi în vacanță.

 

Campionatul din Spania a fost sistat, pe 12 martie, pentru o perioadă nedeterminată, din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit puternic aproape întreg mapamondul.

O altă opțiune luată în calcul de conducătorii campionatului spaniol este aceea de a începe ediția 2020/2021 în luna septembrie, dacă La Liga nu va putea fi reluată la jumătatea lui mai.

Real Madrid a intrat în carantină

Clubul Real Madrid a intrat în carantină după ce Trey Thompkins (29 de ani), jucător la echipa de baschet a madrilenior, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Odată cu intrarea în carantină a unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Federația spaniolă a luat decizia de a suspenda La Liga și Segunda Division. Deocamdată, campionatul din Spania va fi sistat pentru două săptămâni.

 

 

Oficialii Federației de Fotbal din Spania au luat în calcul suspendarea campionatului încă din urmă cu câteva sătămâni, însă criza apărută la Real Madrid a fost picătura care a umplut paharul.

Baza de pregătire a lui Real Madrid, din Valdebebas, are foarte multe părți comune între echipa de fotbal și cea de baschet. Astfel, Zinedine Zidane, împreună cu staff-ul tehnic, au părăsit de urgență baza de pregătire, chiar în timpul unui antrenament, notează LaSexta.

FC Barcelona, lovită de coronavirus

Publicația La Vanguardia a anunțat faptul că șeful staffului medical al formației catalane, Ramon Canal, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Cumplita veste vine după ce în urmă cu câteva zile și șeful serviciilor medicale al secției de hanbal a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

 

Doctor Ramon Canal se află în stafful Barcelonei din 2006, iar de-a lungul timpului a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din Spania și a activat în mai multe spitale.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.