Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Michael Bay semnează cu Sony Pictures pentru proiecte de film și TV


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

972535l-640x400-b-cb54496d.jpg

 

Bay este principalul creator din spatele seriei Transformers, care a încasat peste 1,5 miliarde de dolari la box-office-ul american

 

Michael Bay și casa de producție Bay Films au semnat un contract cu Sony Pictures atât pentru film cât și pentru TV, anunță The Hollywood Reporter.

Bay și-a făcut debutul ca regizor cu filmul Bad Boys (1995) alături de Sony, și acum urmează să semneze regia următorului său action, The Black Five. Detaliile despre acțiunea thriller-ului, inspirat de o idee originală, sunt ținute secrete, însă sursele indică o acțiune în centrul căreia este o echipă militară de elită. Scenairul este semnat de către Ehren Kruger (The Ring, plus adaptarea pentru micul ecran a filmului The Brothers Grimm, de Terry Gilliam).

 

Bay este principalul creator din spatele seriei Transformers, care a încasat peste 1,5 miliarde de dolari la box-office-ul american. De curând, Bay a regizat pentru Netflix thrillerul 6 Underground și a fost producător pentru thriller-ul lui John Krasinski A Quiet Place, dar și pentru spinoff-ul Bumblebee pentru Paramount.

 

Cât priveşte proiectele TV, Bay este producător executiv la Jack Ryan a lui Tom Clancy, în care joacă Krasinski. De asemenea, este producător executiv la un serial inspirat din horror-ul The Purge. Anterior, Bay a semnat producția seriei de acțiune-dramă The Last Ship și a serialului Starz Black Sails, care au rulat timp de cinci sezoane fiecare. 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.