Gabiiii Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 (edited) Nickname: Eddie.Capone Doresc: Avatar + Signature Tema: Capone / Deagle devastation / Girls ,alegeti voi Text: Eddie.Capone (Daca alegeti tema Deagle devastation/Capone vreau sa mai scrieti si "Deagle Devastation") Dimensiuni: De avatar si de signature Imagine: Ca sa va faceti o idee : Check Aici ...aici sunt puse PS: La girl Alegeti VOI. PS2: La Deagle Devasation Alegeti VOI! PS3: Nu vreau sa lucrati NEAPARAT,pe pozele mele...sunt poze de moment,pe care le-am gasit de pe net,urate sau mai urate...Daca vreti facetile frumoase Alte precizari?: Au trecut cele 5 zile de la ultima cerere.Sunt pretentios. Edited November 7, 2010 by Donzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 pune o poza sau voi fii nevoit sa-ti inchid topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Doamne,nu vezi ca le-am pus!?Mi-ati inchis topicul alalt...si erau 12 poze,in fine,revin cu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 (edited) 24h ...au trecut...daca trece 3 zile,se inchide topicul... Va rog,faceti-mi si mie ceva d-asta sunteti designeri Edited November 8, 2010 by Donzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Topic inchis, peste 2 zile poti sa faci o cerere. Chiar e asa greu de citit, nu am scris in topic ca nu ai pus imagini dar conform regulamentului trebuie sa astepti 10 zile de la ultima cerere ( ai cerut av+sign ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts