Jump to content

[Cerere] Avatar + Signature

SiLe007
 Share

Recommended Posts

* Nickname: Lokki

* Doresc: Signature/Avatar

* Tema Semnatura sa fie ceva de genu " http://img826.imageshack.us/i/51998136.png/ " dar sa fie scimbat fontul si sa nu scrie Respect For Johnny Si intr-un colt Lokki si News Reporter sus Dar cu alt font

* Text: Lokki News Reporter

* Dimensiuni: Signature si avatar cele normale

* Imagine: http://img826.imageshack.us/i/51998136.png/

* Alte precizari?: Avatarul sa fie un Van news Reporter si sa scrie Lokki sau si News Reporter cum credeti ca arata mai bine , Culorile etc le alegeti voi cum credeti ca e mai frumos Multumesc

Am observat ca tu ai postato , Dar daca poti sa imi faci si un avatar :D

sigur dar nu imi merge serverul momentan daca ai niste poze cu vanul si heli ar fi perfect:D ;)si dami PM sa nu mai facem +1 te rog.

Edited by Assu

Am facut cv, am cautat niste poze pe net dar mia expirat licenta la Photoshop si am facut cu al program sper sa iti placa.Ti-am facut si un logo ca nu aveam ce face toto nu mere serverul ......

Dai click pe poza in miniatura pt a o vedea normala.

18751072034789753928_thumb.png

Semnatura 1.27881007855537026253_thumb.png 2.59074630258354681973_thumb.png Alege din semnaturi care iti place.

Logo 04062016914741191101_thumb.png

Edited by Assu

Super is frumoase , Cel mai mult imi place avataru si Logo , Daca ai putea sa faci Avataru tot asa dar vanu sa fie culoarea care o am acuma la semnatura , Si multumesc pentru efort depus , Daca ai putea sa-mi dai si mie programu sau un Link Prin PM , Ms :D

Edited by Lokki

Multumesc frate esti de treaba , Va rog nu dati Topic Closed pana nu merge serverul sa-mi poata face avataru :D

Sau altcinva sa imi faca un avatar tot ceva de genu lu Assu dar sa fie culoarea la Van acea de la semnatura ... Multumesc

Edited by Lokki

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.