Jump to content

Cu ce trb sa vii la poker PE RPG2

MrBoost
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, Dyablox said:

@AIM 0xFrANZ eu propun să o lași mai lejer cu posturile off topic, mersi.

P.S. Asta înseamnă să nu mai postezi aici.

Probabil domnul de fata se excita maxim cand incepe sa abereze si in capul lui e cel mai amuzant si toate fetele il plac.De asemenea este notabil ca el probabil nu o sa apuce examenul de capacitate anul acesta, el nelinistindu-se teribil de situatia mea cu bacul din viitor si de alegerea unei facultati.In rest nu am nimic de adaugat, toate cele bune va doresc, domnilor.

2 hours ago, Dyablox said:

@AIM 0xFrANZ eu propun să o lași mai lejer cu posturile off topic, mersi.

P.S. Asta înseamnă să nu mai postezi aici.

atat timp cat imi da quote/tag, inseama ca vrea sa ii raspund, asa ca nu ma poti sanctiona doar pe mine

2 hours ago, R e l u said:

si totusi e peste o fata 

Da relu? Relu? cam misogin asa, nu crezi?

30 minutes ago, GF RoTTweiler said:

Probabil domnul de fata se excita maxim cand incepe sa abereze si in capul lui e cel mai amuzant si toate fetele il plac.De asemenea este notabil ca el probabil nu o sa apuce examenul de capacitate anul acesta, el nelinistindu-se teribil de situatia mea cu bacul din viitor si de alegerea unei facultati.In rest nu am nimic de adaugat, toate cele bune va doresc, domnilor.

"el nelinistindu-se teribil de situatia mea cu bacul", cel mai probabil as lua nota mai mare decat tine in bac, pacat ca sunt doar a 8-a momentan

25 minutes ago, AIM 0xFrANZ said:

ca sunt doar a 8-a momentan

Se vede.

O să închid topicul pentru a reduce din comentariile off topic.

Citez din regulament:

Comentarii pot fi adăugate pentru a tăgui prietenii şi pentru a face remarci negative, atât timp cât sunt de bun-simţ.

@AIM 0xFrANZ Vei primi Avertisment Verbal pentru posturi aiurea.

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.