Jump to content

Alonso susține că nu a luat o decizie finală pentru sezonul 2021: "Nu am nimic de comunicat"

.Vlad
 Share

Recommended Posts

Alonso susține că nu a luat o decizie finală pentru sezonul 2021: "Nu am nimic de comunicat" - Poza 1

Fernando Alonso susține că nu a luat încă o decizie finală în privința competiției în care va concura anul viitor, în ciuda speculațiilor că va semna un contract cu Renault.

Presa internațională anticipează că Fernando Alonso va reveni în Formula 1 alături de Renault începând din sezonul 2021, ca urmare a plecării lui Daniel Ricciardo la McLaren.
Speculațiile au luat amploare mai ales după ce Alonso declarase anterior că a stabilit deja ce va face în sezonul următor. Între timp, Alonso a dat însă înapoi și susține acum că nu a luat încă nicio decizie finală în privința viitorului său.

"Mi-am văzut numele în ziare, dar în realitate nu există nimic nou, nu am nimic important de comunicat. Așa cum am mai spus, pot doar să spun că sunt la cel mai înalt nivel fizic și mental și, prin urmare, vreau provocări importante", a declarat el.

În schimb, el a exclus participarea în Raliul Dakar în 2021, chiar dacă afirmă că dorește o revenire în competiția de rally-raid peste cel puțin 5 ani.

"Raliul Dakar a fost un pariu, am vrut să văd cum merge și a fost o experiență pozitivă pe care doresc să o repet în viitor. Dar nu în următorii 2-3-4 ani. Fizic și motivațional mă simt foarte bine pregătit pentru provocări majore și cred că voi avea loc pentru Dakar în viitor", a adăugat el.

Sursa: automarket.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.