Erduan Posted May 22, 2020 Share Posted May 22, 2020 De cand s-a facut ultimul update la faza ca nu mai ai nevoie de job Detectiv daca esti in departament sau Hitmen, am observat cateva buguri la checkpoint-uri. 1. la solo rob nu aparea al 2 lea checkpoint, asta s-a rezolvat* 2. de multe ori cand ma duc la ferma sa ud sau sa culeg, nu functioneaza dupa ce apas Y pe cofrag/canistra si intru in checkpoint, dupa ce dau relog e ok (aceeasi problema ca in poza de jos e si la ferma) 3. ultima problema pe care am intalnit-o in dimineata asta, am intrat la solo rob si pur si simplu nu imi aparea ecranul cu Snake Poate se rezolva problemele astea ca pierdem timp/puncte de rob aiurea https://imgur.com/a/7dK37b4 - Precizez ca nu aveam vreun checkpoint activ inainte sa intru la rob sau altele (/find sau /gps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Punctul 3 nu ştiu să-ţi spun de la ce ar putea fi, pare un fel de desincronizare, aşa ceva. O să mai urmăresc problema. Punctul 2 se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.