Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

cam mult spatiu gol

ar fi trb sa stergi linia aia de la c4d care vine peste render(cea rosie)

lumina din spate e falsa + ca nu bate bine pe render, uitate atent cum ar veni ca sunt zone unde trb sa ai lumina si altele unde trb umbre

lumina de pe reder(partea stanga) nu are cum sa vina din spate de la sursa aia, daca te-ai gandit sa vina din partea stanga de pe BG, ai facut-o prea puternica

punctele alea nu prea isi au rostul

mai lucreaza la integrarea si flow

Mie unu imi plac lucrariile tale,chit ca nu prea le am in PS, eu sunt cam pretentios deci mie chiar imi plac, daca nu-mi placeau iti spuneam in fata.

Ai talent in PS,Keep it up.

41175511006558285491.png

Lucrarea din punctul meu de vedere este 0 Pentru ca:

1.Lumina e falsa

2.Depthul e 0

3.Lumina pe render nu bate bine

4.Umbrele urate

5.Coloristica nu e lucrata

6.Mult spatu gol

=)) ba eu nu stiu cata experienta ai tu in Photoshop,dar sincer daca esti mare "B0$$" nu tre sa fii asa dur,am cateva luni in photoshop plus ca depth este (tie unde ti se duc ochii prima datA?)

Cu ce sunt false acele spoturi?Cum bate prost?uitata-te ca fiecare parte a lui luminata are o sursa.

Si inca ceva daca folosesc culori "Inchise","sterse" asta nu inseamna ca nu e lucrata coloristica ;)

Oricum macar de dadeai un sfat cum pot imbunatati,da asa ai venit mare B0$$ de B0$$ cu critici. sincer,pentru mine postul tau=0 barat chit ca poate ai o experienta mare in photoshop.

Edited:Aa tu erai Leon ala?!si eu care credeam ca e unu care stie ce vorbeste!Esti praf Taci!Impusca-teEE!

Edited by Eusebioo

acele c4d-uri sunt urat aranjate pe jos pe acolo

acel lens flare din stnga fal mai mic putin, ca arata putin cam fals, la fel si cel din dreapta

la cum ai facut lumina pe akolo textul se vede urat, iese mult prea mult in evidenta

Asta cu vaca crek e cea mai WTF lucrare care am vazut-o in sectiunea asta =))))))))))) nu e cine stie ce da ma amuza :P

Stiu ca nu e cine stie ce,nici nu am vrut sa fie cine stie ce sau sa fie decupata sau nustiu cum...eram pur si simplu extrem de plictisit...putin(mai mult) ametit...si am scos-o pe "Vaca Floarea: :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.