Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

Daca nu par lingusitor pot spune ca te numeri printre designerii mei favoriti de pe B-ZONE si chiar unul dintre cei mai buni . Imi place stilul pe care l-ai adoptat , se vede ca ai experienta indelungata . Ador modul in care combini texturile si contrastul puternic dar in acelasi timp placut privirii . Ce pot spune , felicitari . Astept ca poate intr-o zi vei fi de acord sa facem o colaborare , sau de ce nu chiar mai multe .

Eusebio nu baga la suflet vorbele altora , lasa-i sa vorbeasca deoarece ei cred ca au "aptitudine" mai mari decat unii si au impresia vaga ca sunt mari profesionisti .

In legatura cu ultima lucrare cred ca puteai mai mult . Imi place background-ul este complex dar parca , prea complex . Adica c4d-urile folosite sunt putin obositoare .

Am o idee cum as putea sa terminam aceasta lucrare intr-un collab , daca doresti . Ne auzim pe messenger ;) !

v final pentru ultimul collab (nu e facuta de mine versiunea aceasta,v-o arat poate sunteti curiosi :-??)

dzctqo.png

Un alt collab in desfasurare:

uFOy7.png

v2:

xRWeE.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.