Jump to content

EusebioFX Portofolio

Fafka
 Share

Recommended Posts

cat de cat ...

Cine mai esti si tu ma?:))

Daca imi spui "cat de cat" inteleg ca nu iti plac si ma rog cu ce as putea sa le indrept?nu imi spunde doar asta ca daca nu iti plac AIA e,dar zii si tu cu cele pot indrepta ;)

Nu e ca nu accept comentarii de rau,dar puteai si tu sa zici ca alti ca textu nu e bun sau altcv

'ai PA ca v-am plictisit destul..

Dea..nu e prea reusita asta ultima nici nu prea mai am chef/timp sa lucrez in PS,mai ales ca a inceput si scoala 8-|

Daca nu ai chef/tim mai bine nu mai face lucrari...ca asa nu o sa iti iasa niciodata . :|

Am facut si eu cv dupa o micuta pauza..mi-a iesit da nu prea deloc..e cam "urata"

08651344480615944454.png

Se poate si mai bine.

Da' ma intreb oare de ce cam toti cu acelasi stil ? :-? [ poate intelegi la ce ma refer ]

Se poate si mai bine.

Da' ma intreb oare de ce cam toti cu acelasi stil ? :-? [ poate intelegi la ce ma refer ]

:-??

E dupa o micutza pauza cum s-ar zice si nu prea aveam inspiratie,da aveam chef si na m-am uitat pe o creatie doua si probabil de asta..

Eu deobicei incerc sa fac si altceva,dar de data asta am facut cam ce au facut si toti ceilalti xD

Total aiurea. :|

Partea dreapta ai lasat goala, dar goala de tot.

Ai acuperit renderul ala cu un C4D urias, si ai pus un text.

Incearca sa lucrezi la lighting, la flow, la depth, la text chiar... Ai grija la toate detaliile.

Bafta pe viitor.

Total aiurea. :|

Partea dreapta ai lasat goala, dar goala de tot.

Ai acuperit renderul ala cu un C4D urias, si ai pus un text.

Incearca sa lucrezi la lighting, la flow, la depth, la text chiar... Ai grija la toate detaliile.

Bafta pe viitor.

Maini taieti vorba lu nicusor de la braila(asa avea renderul)

Sursa de lumina e se vede numai ca e pe overlay

Flow nu are,dar depht are cat de cat..in fine o sa mai lucrez..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.