Jump to content

”Am fost norocoși să-l avem în La Liga”. Ce spune președintele La Liga despre plecarea lui Messi și comparația cu Ronaldo


Reedorf
 Share

Recommended Posts

FC Barcelona v Real Sociedad - La Liga

 

Javier Tebas, președintele La Liga, crede că plecarea lui Lionel Messi va afecta campionatul Spaniei mai mult decât a făcut-o transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus.

Tebas: ”Am fost norocoși să-l avem pe Messi în La Liga”
„Plecarea lui Cristiano, chiar dacă i-a enervat pe cei de la Madrid, nu a avut un impact așa mare pentru că La Liga a petrecut câțiva ani asigurându-se că brand-ul este mai important ca jucători. Dar cazul lui Messi este diferit. Messi e cel mai bun jucător din istoria acestui joc.

Am fost norocoși să-l avem în La Liga pentru toată cariera lui. Cred că se va simți plecarea lui Messi, în special dacă își dorește să plece în altă ligă. Nu va fi o catastrofă pentru că avem drepturi de televizare semnate cu și fără Messi, dar importantă e valoarea pe care acesta o aduce. Messi ne încântă tot timpul”, a spus Tebas, citat de ESPN.

Leo Messi a marcat în primele două meciuri ale Barcelonei de la reluarea campionatului, cu Mallorca și Leganes. Starul argentinian a ajuns la 26 de reușite în toate competițiile.

Barcelona este lider în La Liga, cu 64 de puncte, la cinci puncte în fața rivalei Real Madrid, care are un meci mai puțin.

 

Sursa:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.