Jump to content

Cât costă vacanța de Revelion în Egipt?


Kevin
 Share

Recommended Posts

bfe861f86c67683d8cc1e5625809cf73-1063x560-00-86.jpg

 

Mai multe variante de vacanțe de revelion pe zboruri charter de la București sunt disponibile în oferta turoperatorului Paralela 45, începând cu luna octombrie, în destinații precum Egipt, Turcia și Grecia. Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, și au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking. Turoperatorul estimează că mai mult de 2.000 de români își vor petrece vacanța de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya și Heraklion.

 

Charterele iernii spre Hurghada pornesc pe 20 decembrie. Sunt programate două curse în decembrie, care cuprind Crăciunul și revelionul, și încă două în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele de vacanță au o durată de șapte nopți și costă de la 478 de euro/persoană, în funcție de hotelul ales, de tipul de masă.

 

Spre Sharm el Sheikh sunt programate tot patru curse săptămânal, începând din 19 decembrie și până la jumătatea lunii ianuarie 2021. Vacanța de iarnă în Sharm el Sheikh costă de la 498 de euro/persoană.

 

În Antalya se organizează o vacanță de revelion, în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie, și o alta, de cinci nopți, începând din 5 ianuarie. Prețul de pornire este de 388 de euro/persoană.

 

Vacanța de revelion în Heraklion, Creta, începe pe 28 decembrie, durează cinci nopți și costă de la 534 de euro/persoană.

 

Pe lângă charterele iernii spre destinații însorite, turoperatorul are în ofertă și vacanțe în România, în zonele montate și balneare, unde hotelierii au anunțat deja programe speciale de sărbători, dar și în Bulgaria.

 

 

Sursa

 

Edited by Ramses
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.