Jump to content

Cerere logo (render cum ar veni)

NaNe
 Share

Recommended Posts

:| se vad colturile de la cum ai facut renderul :| si scrisul am zis cu un portocaliu nu cu cliping mask de la jumate incolo si acolo la bratul drept e negru :| si daca puteti sa imi dati si mie psd :) doar daca vreti :D

:| se vad colturile de la cum ai facut renderul :| si scrisul am zis cu un portocaliu nu cu cliping mask de la jumate incolo si acolo la bratul drept e negru :| si daca puteti sa imi dati si mie psd :) doar daca vreti :D

Vai ce pretentios esti.

Se vede ca ai facut cererea pentru cateva posturi.

Vad ca ai cateva cunostinte in photoshop, de ce ai mai facut cererea? :|

Puteai sa iti faci si singur :|.

Edited by catatheboss

auzi... am incercat ;) dar nu mia iesit nici mie :P si nu am facut cererea pt cateva posturi ca nu mie mie de 2-3 posturi am facuto pt ca nu mia reusit ... gata cu off astept si altele

Topic facut de 5 zile in care ai primit doar 1 raspuns doarece ai cerut ceva care dureaza foarte mult, uita-te cate cereri sunt, crezi ca o sa stea cineva sa iti decupeze champion-ul? nu cred.. eu personal nu ma pricep in decupat, deci nu stiu cine iti poate raspunde..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.