Mariann Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Nickname: Seal Doresc: Avatar + semnatura Tema: Mafiot Text: SeaL Dimensiuni: (sa fie buna pentru forum) dimensiunea de mai jos, daca se poate putin putin mai mica. [400 x 300] Imagine: Alte precizari?: Vreau sa am aceasi semnatura si avatar. Semnatura vreau sa fie una potrivita de dimensiuni pentru forum. In avatar vreau si fie doar o parte din poza (fata acelui tip) Text SeaL, sa scrie pe undeva pe acolo. Sa puneti si un defect asa de mafiot :> Va multumesc!! Astet creatii va rog frumos incercati sa-mi faceti si mie ceva. Bafta Edited November 17, 2010 by Mariann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Poftim! Sper Sa iti placa un Sig: Si un Avatar nu asa reusit! Le-am facut pe aceastea deoarece imi esti prieten SeaL sunt SlimShady33 acum ma cheama Jacques_demolay daca iti mai amintesti! Spor la treaba! Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariann Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Te mai tin minte 20 min m-am chinui sa te prind dupa ce ai dat rob Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Cu placere! Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariann Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Mai astept niste Creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ti-ai ales, topic inchis. Incercati sa nu mai va multumiti in topicuri, aveti functia PM. La urmatoarea abatere ( cartman ) te voi sanctiona deoarece este a 2-a oara cand faci asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts