Hakerash Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Nick: H4KER4SH Descriere bug: INTRU PE SRV IAU MUTE 30 ? World [i](Precizaţi lumea unde se întamplă)[/i]: Survival ! Las pozele sa vorbeasca !!! Screenshots: https://imgur.com/a/N3irYNF Alte precizări:Suntem jmecheri ca avem grad ? poate de era altul in locul meu nu zicea nimic dar nu e oke asa ceva !!! ce vina am eu ca injura unu de dimineata ? arata mi ss unde am injurat eu , pup ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminRoPvp Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Îmi asum greșeala pe deplin și te asigur ca nu se va mai întâmplă din nou sa fi sancționat fără dovezi clare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moshu Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Kuzman a fost avertizat, fiind la prima sa abatere de acest fel. Ne cerem scuze pentru inconvenient si iti garantam ca nu se va mai repeta. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts