Jump to content

Cerere - Avatar - Reverence

gonemissing
 Share

Recommended Posts

Display Name: Reverence;

Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar;

Imagine (obligatoriu pentru semnătură): click;

Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): purple aesthetics (dintre alea de la exemple habar n-am, probabil abstract ar fi);

Text (opțional): REVERENCE (cu text mic şi pătrăţos, ceva de genul Minecraft însă cum au aproape toţi pe forum în ultima vreme);
*(am editat şi tot la text intră şi asta) şi B-ZONE, doar dacă încape.

Dimensiuni (opțional): ce dimensiune ştiţi voi că ar da bine.

Alte precizări (opțional): mulţumesc frumos, tot ce s-a putut spune s-a spus mai sus, sper doar să iasă ceva frumos (efecte, accente de culoare, grain filter etc. doar dacă consideraţi că e bine). aveţi toată libertatea, doar să vă iasă ceva frumos şi creativ. succes!
şi nu, nu e editată, chiar aşa este şi originala, voi doar să faceţi ceva mai creativ din ea.

Edited by Reverence

3 hours ago, A n d r said:

@Reverence

relav1.png.5b58f9a04d3b6183fe62b6aa71ebbbca.png 

îmi place mult ideea, însă voiam ceva de genul la text: aleev1.png x Expo, în rest pot spune că este o creație genială și chiar are puțin legătură cu Stranger Things, serialul în care apare și acest personaj. mulțumes frumos pentru timp, mai aștept și alte sugestii, dacă poți să o refaci cu acel font și să o trimiți cred că va fi lucrarea completă pentru cerințele mele. o zi frumoasă!

• Kaban locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.