Jump to content

"E infiorator!" Sanmartean, declaratie de milioane despre pustiul magic de la FCSB! Ce a spus despre Popescu

TheVirus
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru Lucian Sanmartean

Lucian Sanmartean este managerul loturilor de juniori ai Romaniei! Fostul fotbalist al nationalei viseaza la ziua in care va antrena in Liga 1!

Lucian Sanmartean s-a apucat de scoala si vrea sa isi ia licentele de antrenor!  Le urmeaza exemplul selcectionerilor Radoi si Mutu!

"Mi-ar placea si mie sa incep asa usor, usor cariera de antrenor. Daca nu ma prinde, sunt primul care renunta", spune Sanmartean.

Copii ii spun "domn profesor" sau "mister" ! Mai sunt si exceptiii.

"M-am intors, necrezand ca mi se adreseaza mie. Am inceput sa zambesc si le-am dat si o pedeapsa sa faca  flotari, sa nu si permita sa glumeasca asa usor cu apelativul asta", se amuza fostul mijlocas.

Noul magician din Liga 1 este Octavian Popescuu. E printre preferatii lui Sanmartean: "E infiorator pentru 18 ani, are o naturalete si o maturitate extraordinare!"

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.