Jump to content

Prima importanta pentru jucatorii de la Hermannstadt dupa victoria cu FCSB

TheVirus
 Share

Recommended Posts

Prima importanta pentru jucatorii de la Hermannstadt dupa victoria cu FCSB! "Asta mi-a placut cel mai mult! Bravo lor"

FCSB a fost invinsa de FC Hermannstadt cu scorul de 1-0, in meciul din a 23-a etapa a Ligii 1. 

Dupa meci, actionarul sibienilor a declarat ca jucatorii sai vor avea parte de o prima pentru victoria in fata liderului Ligii 1. 

"A fost o victorie muncita, le-am dat o prima buna baietilor. Au vrut sa o ia si au obtinut-o, bravo lor! E vorba de 30.000 de euro. Nu stiu cum ii împart, le dau banii si e problema lor mai departe.

Au avut la fiecare meci cate 20.000 de euro, doar la victorie. Vrem sa ii motivam. Stim ca pentru bani fac orice. Mi-a placut cel mai mult atitudinea", a declarat Claudiu Rotar, potrivit GSP.

Pentru FC Hermannstadt aceasta a fost prima victorie dupa 10 etape in care echipa a inregistrat 5 rezultate de egalitate si 5 infrangeri. 

In urma acestui rezultat, FCSB este in pericol de a pierde prima pozitie a clasamentului, avand doar un punct avans in fata celor de la CFR Cluj, care infrunta in aceasta seara FC Voluntari, de la ora 20:30. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.