THESIGN. Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Lucrarea de la Cupa [Runda 1] Up. Astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 WoW. Este foarte frumoasa.Pentru unul ca mine,care nu folosesc photoshop,mi se pare perfecta.Insa cred ca cineva priceput iti va gasi cate-va greseli,printre care am gasit si eu una.Nu pot sa iti psun exact unde este,dar toate culorile sunt facute bine,mai putin una,care pare ... lipiita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Univel Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Foarte frumoase , tine-o tot asa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Lucrarea de la cupa Runda 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 hmm, mai intuneca lucrarea si lumineaza locul de unde vine lumina, texturle arata binisor, inafara de cea de jos, aia ca un nor textul nu prea merge iar in partea dreapta la c4d-uri se strica flow-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Da,stiu , mergea mai intunecata si mai accentuate unele umbre. Oricum,mersi pentru sfat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyLiCi0uS1 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Foarte bine realizate .. Tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Un mic colab cu hayat o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 GG. Ati facut ceva frumos . daca puneai mai multa lumina era mai frumos Oricum bvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Nu,lumina e buna,daca puneam mai multa nu arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Un mic colab cu hayat o.O Foarte reușită ! Totul este foarte bine integrat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Cea cu Splinter Cell e draguta in mare parte,insa efectele de pe fata si in general fruntea lui nu se potriveau. Avatarul imi este cunoscut,ti l-a facut un baiat de pe Resource? ( daca da,stii la ce ma refer ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Nu,mi l-a facut cineva de pe alt site. Acum am observat acea lumina Oricum nu e pusa de mine o.O Eu am facut coloristica si cateva ajustari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Se vede ca e facuta de HayaT Ma uit prin lucrarile tale si da! Ai evoluat mult, parca prea mult ) Bravo tie, astept sa-mi faci si mie ca-cadou un nou pack de sig si av ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyy Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 sebasthian frumoase lucrari in photoshop ma intrebam dak poti sa faci niste bannere pentru mine sa pun pe hartile facute de mn pt b-zone dak vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Se vede ca e facuta de HayaT Ma uit prin lucrarile tale si da! Ai evoluat mult, parca prea mult ) Bravo tie, astept sa-mi faci si mie ca-cadou un nou pack de sig si av ^.^ Prea mult? o.O Ma mai gandesc daca iti fac cadou Link to comment Share on other sites More sharing options...
EddieCapone Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Poti sa postezi renderul cu cea de la splinter cell,te rog ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Ceva foarte simplu Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ma abtin.. A inceput Smith, pe urma Stef, acum tu.. [ma refer si la semnatura]. Anyway.. e draguta. Keep working^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 SebastHiaN.Nu mai face lucrai d-astea. Imi plac prea mult,este foarte frumos acest stil,pe care l-ai adaptat in ultima lucrare.Este simplu,si frumos.Ai avansta foarte mult,iti meriti gradul de designer. Daca ai putea sa imi faci si mie ceva nu m-as supara pe tine.Sper ca nici tu nu te superi daca iti dau un +1. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ma abtin.. A inceput Smith, pe urma Stef, acum tu.. [ma refer si la semnatura]. Anyway.. e draguta. Keep working^^ Acum si eu:(,cat de cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarveL Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 New! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinnR Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Frumoase gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Nu prea imi place depthul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts