Jump to content

SebastHiaN gFx

THESIGN.
 Share

Recommended Posts

WoW. Este foarte frumoasa.Pentru unul ca mine,care nu folosesc photoshop,mi se pare perfecta.Insa cred ca cineva priceput iti va gasi cate-va greseli,printre care am gasit si eu una.Nu pot sa iti psun exact unde este,dar toate culorile sunt facute bine,mai putin una,care pare ... lipiita.

hmm, mai intuneca lucrarea si lumineaza locul de unde vine lumina, texturle arata binisor, inafara de cea de jos, aia ca un nor

textul nu prea merge iar in partea dreapta la c4d-uri se strica flow-ul

sebasthian frumoase lucrari in photoshop ma intrebam dak poti sa faci niste bannere pentru mine sa pun pe hartile facute de mn pt b-zone dak vrei :)

Se vede ca e facuta de HayaT =))

Ma uit prin lucrarile tale si da! Ai evoluat mult, parca prea mult :)))

Bravo tie, astept sa-mi faci si mie ca-cadou un nou pack de sig si av ^.^

Prea mult? o.O :))

Ma mai gandesc daca iti fac cadou :-?

SebastHiaN.Nu mai face lucrai d-astea. :| Imi plac prea mult,este foarte frumos acest stil,pe care l-ai adaptat in ultima lucrare.Este simplu,si frumos.Ai avansta foarte mult,iti meriti gradul de designer.

Daca ai putea sa imi faci si mie ceva :) nu m-as supara pe tine.Sper ca nici tu nu te superi daca iti dau un +1. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.