Jump to content

Fanii lui Dinamo au CEDAT si au intrat in vestiar peste echipa!

TheVirus
 Share

Recommended Posts

Fanii lui Dinamo au CEDAT si au intrat in vestiar peste echipa! "Pur si simplu l-au desfiintat pe Jerry, i-au distrus personalitatea!"

Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5.

Fostul jucator emblematic al lui Dinamo, Ion Marin, i-a acuzat pe suporteri ca au intrat in vestiar peste echipa inainte de meci si au dat indicatii. 3 suporteri implicat iin DDB ar fi intrat in vestiar peste echipa si ar fi dat sfaturi jucatorilor, potrivit DigiSport.

Ion Marin a declarat ca aceste informatii le-a auzit si el, iar in acest conditii, Ionel Gane nu mai poate fi antrenorul echipei. 

"Si eu am auzit lucrul acesta, ca au intrat doi suporteri in vestiar si si-au permis sa dea indicatii de joc! Pur si simplu l-au desfiintat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Daca s-a intamplat lucrul acesta, este inceputul dezastrului. N-au voie in vestiar! Ce sa caute acolo? Ce sa caute in vestiar?

Lasa, domnule, antrenorul in pace! Eu il luam de mana si il aruncam pe usa afara! Daca asta s-a intamplat, Jerry nu mai poate sa antreneze la Dinamo", a spus Ion Marin la DigiSport.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.