Alexaa Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Bun, deci da . Am hotarat sa postez si eu cateva din creatiile mele pe care le-am facut de'a lungul timpului Sper sa va placa Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Foarte,foarte frumoase Am ramas surprins ! Bravo,succes in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Am o singura intrebare, lucrarile acestea sunt facute de la 0 sau doar ai adaugat text? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Chiar Frumoase..Extrem de frumoase..Si daca sunt facut de la 0..uluitooare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexaa Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Am o singura intrebare, lucrarile acestea sunt facute de la 0 sau doar ai adaugat text? Am imbinat mai multe resurse ( texturi/poze/rendere/ ), am adaugat efecte de lumina, brushuri si scris. Scrie pe fiecare semnatura de unde au fost luate pozele cu care am lucrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Am imbinat mai multe resurse ( texturi/poze/rendere/ ), am adaugat efecte de lumina, brushuri si scris. Scrie pe fiecare semnatura de unde au fost luate pozele cu care am lucrat Trimitemi prin PM psd de la ultima lucrare, mie teama sa nu faci RIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexaa Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Trimitemi prin PM psd de la ultima lucrare, mie teama sa nu faci RIP. Nu am salvat-o in format psd. Dar pot sa iti fac acum o semnatura si sa o salvez si ti-o trimit. E bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Nu e nevoie, inchid topicul pentru cate-va ore si revin cu o decizie ( vreau sa verific ceva ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Topic deschis, nu am reusit sa gasesc nimic. @ Alexxa - nu de la lucrarea aceea ti-am cerut PSD, oricum este ok.bafta mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexaa Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Topic deschis, nu am reusit sa gasesc nimic. @ Alexxa - nu de la lucrarea aceea ti-am cerut PSD, oricum este ok.bafta mai departe. Aaa, vroiai de la ultima. Daca doresti iti pot face si de la aceea. Oricum, multumesc pentru urare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexaa Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Inca una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 omg,dai clasa catorva de aici. Bravo,esti uluitoare,tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robinhooo Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Alexaa au iesit foarte foarte bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 bravo imi place mult cum integrezi textul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Sincer , nu stiu daca le-a facut ea, in fine , bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 omg,dai clasa catorva de aici. Bravo,esti uluitoare,tine-o tot asa. Asta o spui doar pentru ca este fata ? sau stii cum lucreaza ceilalti ?Ma tem ca tu optezi pentru prima varianta. ON. Lucrarile nu-s asa de bune sincer,dar na.. nici slabe.Bafta pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorrant Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 creatiile sunt superbe , culorile sunt in contrast si se potrivesc perfect. 10/10 . Felicitari si la mai multe creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 sunt frumoase lucrarile 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhooM Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 oOo .. Alexaa .. Frumoase , excelente 10+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Observ ca, combini foarte bine stock-uri si parti din stock-uri in creatiile tale. Daca esti interesata, as vrea sa vorbesc ceva cu tine, sa te duc intr-un loc mai bun, unde sa inveti mai multe. Imi gasesti id-ul de Y!Messenger pe profil, sau daca nu: alexker95. **Tine minte! Mereu salveaza-ti PSD-urile de la lucrari, e important! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirtz Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Foarte frumoase lucrarile OFF : sunt firme din bucuresti care in ianuarie recruteaza oameni care stiu sa faca lucrari cum faci tu , ar trebui sa contactezi , cauti pe google etc. Sau , ar trebui sa iti cumperi un Domeniu ( nume care vrei tu ) cu FTP si host , unde sa iti prezinti lucrarile , si sa iti faci cont pe site-uri freelancher , poti castiga bani frumosi din lucrarile pe care le realizezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Destul de reusite , bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FzR Ady Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Foarte reusite !! Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUsHtYu Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Ultimele mi se par umpic low quality Primele sunt excelente , ma refer la imbinarea resurselor intre ele si contrastul linistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprites Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts