Jump to content

Creatii ~Alexaa~

Alexaa
 Share

Recommended Posts

Am o singura intrebare, lucrarile acestea sunt facute de la 0 sau doar ai adaugat text?

Am imbinat mai multe resurse ( texturi/poze/rendere/ ), am adaugat efecte de lumina, brushuri si scris. Scrie pe fiecare semnatura de unde au fost luate pozele cu care am lucrat :)

Am imbinat mai multe resurse ( texturi/poze/rendere/ ), am adaugat efecte de lumina, brushuri si scris. Scrie pe fiecare semnatura de unde au fost luate pozele cu care am lucrat :)

Trimitemi prin PM psd de la ultima lucrare, mie teama sa nu faci RIP.

Topic deschis, nu am reusit sa gasesc nimic.

@ Alexxa - nu de la lucrarea aceea ti-am cerut PSD, oricum este ok.bafta mai departe.

Aaa, vroiai de la ultima. Daca doresti iti pot face si de la aceea. Oricum, multumesc pentru urare.

omg,dai clasa catorva de aici. Bravo,esti uluitoare,tine-o tot asa.

Asta o spui doar pentru ca este fata ? sau stii cum lucreaza ceilalti ?Ma tem ca tu optezi pentru prima varianta.

ON. Lucrarile nu-s asa de bune sincer,dar na.. nici slabe.Bafta pe viitor.

Observ ca, combini foarte bine stock-uri si parti din stock-uri in creatiile tale.

Daca esti interesata, as vrea sa vorbesc ceva cu tine, sa te duc intr-un loc mai bun, unde sa inveti mai multe.

Imi gasesti id-ul de Y!Messenger pe profil, sau daca nu: alexker95.

**Tine minte! Mereu salveaza-ti PSD-urile de la lucrari, e important!

Foarte frumoase lucrarile

OFF : sunt firme din bucuresti care in ianuarie recruteaza oameni care stiu sa faca lucrari cum faci tu , ar trebui sa contactezi , cauti pe google etc.

Sau , ar trebui sa iti cumperi un Domeniu ( nume care vrei tu ) cu FTP si host , unde sa iti prezinti lucrarile , si sa iti faci cont pe site-uri freelancher , poti castiga bani frumosi din lucrarile pe care le realizezi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.