HooligaN.1312 Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Nick-ul tău: HooligaN1948[DDB]Server: RPG1Descrierea bugului: In momentul cand invit 2 playeri sa ma ajute (3 cu mine), unuia dintre ei ii dispare misiunea. Ieri s-a intamplat sa ne dispara la toti 3 cand am ajuns in LV sa luam securicar. Am dat din nou /bunker - aprovizioneaza si am inceput misiunea impreuna cu cei 3, unuia dintre ei nu i-a aparut. Am patit chestia asta si cand am vandut stock. Screenshot(s): Nu am ss-uri, se poate reproduce. PS: Nu am reusit pana acum sa umplu bunkeru in 3 playeri, mereu unuia dintre ei i-a disparut CP si masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A K A T S U K I Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 True, dar chestia asta nu e recenta, exista de cand s-or bagat bunkerele... Nu s-a facut niciodata nimic legat de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Puteai face provizii suficiente în 2 jucători, probabil de aceea unuia i s-a anulat checkpoint-ul. Poate dacă ai provizii puține atunci poți face misiunea-n 3 jucători. Dacă misiunea era de vânzare stock, probabil nu au fost necesar ajutorul a 3 jucători și de aceea s-a anulat un checkpoint unuia dintre ajutoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 That's how our bunker system works. It calculates the necessary cars for resupply for example if the player has 79 supplies, the server will automatically spawn only 2 cars for it even if you have 3 players on your invite list. The same concept is applied for stocks, if the player invites a helper and his stock capacity does fit only in 1 car, the server will only spawn 1 car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.