Jump to content

[BUG] Skill la Rob

Picciotto siLvEr

Recommended Posts

* Nick-ul tau: MiGu3L

* Descrierea bugului: Cand fac Skill 2 la Rob, la /skill imi apare tot ca Skill 1...

* ScreenShot(s):

Cand am facut skill'ul : http://img508.imageshack.us/img508/4301/samp287q.png

Si cand dau /skill : http://img690.imageshack.us/img690/1820/samp288q.png

Sigur ca nu faci skill 3 din prima. eu am facut skill 2+ si zicea ca am facut skill 4 e bug, scrii mai bine in game /skill 10 si vezi cate puncte ai sa nu crezi ca daca ai skill 1 sari la 3, asa e el buguit...

Sigur ca nu faci skill 3 din prima. eu am facut skill 2+ si zicea ca am facut skill 4 e bug, scrii mai bine in game /skill 10 si vezi cate puncte ai sa nu crezi ca daca ai skill 1 sari la 3, asa e el buguit...

Macar sa apara acolo "your rob skill is 2" ca e derutant :)) apare inca 1

Nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, dar hai sa va arat ce am observat eu:

41685083712258338007_thumb.png

In momentul in care imi apare mesajul ca am atins un anumit skill, la /skill inca apare cel anterior. Dabia dupa ce am mai dus inca o masina, mi-a aparut Your Car Jacker Skill level is 5... o chestie prea minora si lipsita de importanta ca sa-i fac Bug Report.

Nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, dar hai sa va arat ce am observat eu:

41685083712258338007_thumb.png

In momentul in care imi apare mesajul ca am atins un anumit skill, la /skill inca apare cel anterior. Dabia dupa ce am mai dus inca o masina, mi-a aparut Your Car Jacker Skill level is 5... o chestie prea minora si lipsita de importanta ca sa-i fac Bug Report.

Futur, asta e alt ceva.. mai du o masina la drop si o sa-ti apara skill 5, pentru ca trebuie sa ai mai putin de 0 (-1) masini ca sa ai skill 5

Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie,am dat un rob mai de mult ( in urma cu o luna si ceva ) si am luat 320k ...pe moment mi-a aparut ca am skill 2 ;)) apoi am dat /skill 10 si mi-a aparut tot skill 1 :) Nu e chiar un bug,e mai mult un bug vizual sau ceva de genu

E simplu ma , Deci tu ai skill 1 dar dupa 10 roburi iti zice ca faci skill 2 cand defapt tu mai ai 40 de roburi pana la skill 2 , RazR Ne ajuta cu ceva asta daca ne spune ca avem skill 2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.