Picciotto siLvEr Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 * Nick-ul tau: MiGu3L * Descrierea bugului: Cand fac Skill 2 la Rob, la /skill imi apare tot ca Skill 1... * ScreenShot(s): Cand am facut skill'ul : http://img508.imageshack.us/img508/4301/samp287q.png Si cand dau /skill : http://img690.imageshack.us/img690/1820/samp288q.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Sigur ca nu faci skill 3 din prima. eu am facut skill 2+ si zicea ca am facut skill 4 e bug, scrii mai bine in game /skill 10 si vezi cate puncte ai sa nu crezi ca daca ai skill 1 sari la 3, asa e el buguit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Sigur ca nu faci skill 3 din prima. eu am facut skill 2+ si zicea ca am facut skill 4 e bug, scrii mai bine in game /skill 10 si vezi cate puncte ai sa nu crezi ca daca ai skill 1 sari la 3, asa e el buguit... Macar sa apara acolo "your rob skill is 2" ca e derutant apare inca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL Rayos Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Defapt tu ai skill 1 pt ca mai ai 40 de roburi de dat...si ai skill 2 pt ca ai facut 10 roburi ..si o sa iti dea mai multi bani la rob.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Defapt tu ai skill 1 pt ca mai ai 40 de roburi de dat...si ai skill 2 pt ca ai facut 10 roburi ..si o sa iti dea mai multi bani la rob.. Am si skill 1 si skill 2 in acelasi timp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Practic nu , teoretic da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Future Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, dar hai sa va arat ce am observat eu: In momentul in care imi apare mesajul ca am atins un anumit skill, la /skill inca apare cel anterior. Dabia dupa ce am mai dus inca o masina, mi-a aparut Your Car Jacker Skill level is 5... o chestie prea minora si lipsita de importanta ca sa-i fac Bug Report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Nu stiu daca vorbim despre acelasi lucru, dar hai sa va arat ce am observat eu: In momentul in care imi apare mesajul ca am atins un anumit skill, la /skill inca apare cel anterior. Dabia dupa ce am mai dus inca o masina, mi-a aparut Your Car Jacker Skill level is 5... o chestie prea minora si lipsita de importanta ca sa-i fac Bug Report. Futur, asta e alt ceva.. mai du o masina la drop si o sa-ti apara skill 5, pentru ca trebuie sa ai mai putin de 0 (-1) masini ca sa ai skill 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie,am dat un rob mai de mult ( in urma cu o luna si ceva ) si am luat 320k ...pe moment mi-a aparut ca am skill 2 apoi am dat /skill 10 si mi-a aparut tot skill 1 Nu e chiar un bug,e mai mult un bug vizual sau ceva de genu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 E simplu ma , Deci tu ai skill 1 dar dupa 10 roburi iti zice ca faci skill 2 cand defapt tu mai ai 40 de roburi pana la skill 2 , RazR Ne ajuta cu ceva asta daca ne spune ca avem skill 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 E buguit rau , stim cu totii de asta , eu cred ca nu ajuta cu nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.