Christiano Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 * Nick-ul tau: Christiano * Descrierea bugului: Am cumparat niste droguri , le-am folosit , dupa 1min cand urc intr-o masina imi da wanted pentru Drunk Driving , dar eu nici macar nu am consumat alcool, dar mi se clatina eranul.. * ScreenShot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL Rayos Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Nu cred ca e bug...si mie mi s'a int si eu cred ca e cam aceasi cand bei sau te droghezi in joc....deci este un lucru normal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Daca ai luat drugs si urci la volan se pune ca si cum ai fi beat, nu este bug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 E bug ma Scriptul e setat sa-ti dea wanted atunci cand urci la volan si ti se clatina ecranul (ba ca esti drogat, ba ca esti beat, script-ul te ia ca beat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Consuma tu in viata reala N droguri si urcate intr-o masina,nu faci accidente exact asa cum ai face si daca ai fi beat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 presupun ce e o confundare in pawno intre alchool si drugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 parerea mea ca e nu e bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremith Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Eu zic ca nu e bugg..are pur si simplu acelasi script.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComyGL Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 parerea mea e ca este o prostie sa.ti dea wanted cand esti beat/drogat , de ce?Pai , daca te opreste gaboru' si vede ca esti beat atunci iti da wanted/amenda..dar nu asa ca nu e rp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Consuma tu in viata reala N droguri si urcate intr-o masina,nu faci accidente exact asa cum ai face si daca ai fi beat? ex: trage cu 3 kile de cocaina pe nas si vezi ca nai nici pe dreak (nu ametesti) si bea tu 3 pahare cu vodca Comy are dreptate : In Real Life esti suspect odata ce esti detectat de politie la fel si cu carnetu, in RL poti sa conduci fara permis dar conduci pe riscul tau asa si cu bautul, nu te sui in masina baut si direct te urmareste politia (nu'i prea RP, e mai mult goodfather) wanted = urmarit , suspect Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComyGL Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 si la masina de gabori , o furi dar nu trb sa iei wanted, doar daca te vede un gabor atunci sa.ti dea amenda sau stiu eu..nu e prea rp..cum a zis si YasH Link to comment Share on other sites More sharing options...
HACKEDdD Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Consuma tu in viata reala N droguri si urcate intr-o masina,nu faci accidente exact asa cum ai face si daca ai fi beat? Gresesti la faza asta eu consum droguri de 1 ani si cand furam masina lu tata nu faceam accidente :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Nu e nici un bug ... e cam acelasi lucru sa conduci Drogat sau beat tot inconstient esti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 In realitate...cand tragi pe nas..sau fumezi Marijuana..nu faci ca toti dracii ? asa e si in joc...te considera baut nu e nici un bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 WRONG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 In realitate...cand tragi pe nas..sau fumezi Marijuana..nu faci ca toti dracii ? asa e si in joc...te considera baut nu e nici un bug Daca consumi marijuana si te sui la volan e posibil sa mergi cu 3 la ora si sa ti se para ca esti regele soselelor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Alo baieti, e vorba de joc nu de ce faceti voi acasa si ca sa nu fiu si eu total off : Am consumat de curand droguri (in game) m-am urcat la volan si nu am luat niciun wanted si am condus destul de mult + ca luase destul de multe vro 30+ grame se balanganea de nu vedeam soseaua nush ce sa zic, daca nu e bug, eu dc nu am primit wanted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComyGL Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 mai incearca odata si iesi , intra-iesi,intra-iesi,intra si sa vezi daca iei wanted.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Sincer nu imi amintesc de cate ori am intrat si am iesit dar de 3-4 ori sigur am facuto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 + de asta cand iei droguri se intoarce masina brusc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 nu e bug asa mi sa intamplat si mie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRC1 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Nu e bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.