Jump to content

[BUG] Drunk Driving

Christiano

Recommended Posts

* Nick-ul tau: Christiano

* Descrierea bugului: Am cumparat niste droguri , le-am folosit , dupa 1min cand urc intr-o masina imi da wanted pentru Drunk Driving , dar eu nici macar nu am consumat alcool, dar mi se clatina eranul..

* ScreenShot(s):

98508903205788365186_thumb.png

89034413474818779686_thumb.png

parerea mea e ca este o prostie sa.ti dea wanted cand esti beat/drogat , de ce?Pai , daca te opreste gaboru' si vede ca esti beat atunci iti da wanted/amenda..dar nu asa ca nu e rp :)

Consuma tu in viata reala N droguri si urcate intr-o masina,nu faci accidente exact asa cum ai face si daca ai fi beat? :)

ex: trage cu 3 kile de cocaina pe nas si vezi ca nai nici pe dreak (nu ametesti) si bea tu 3 pahare cu vodca

Comy are dreptate : In Real Life esti suspect odata ce esti detectat de politie la fel si cu carnetu, in RL poti sa conduci fara permis dar conduci pe riscul tau asa si cu bautul, nu te sui in masina baut si direct te urmareste politia (nu'i prea RP, e mai mult goodfather)

wanted = urmarit , suspect

Consuma tu in viata reala N droguri si urcate intr-o masina,nu faci accidente exact asa cum ai face si daca ai fi beat? :)

Gresesti la faza asta eu consum droguri de 1 ani si cand furam masina lu tata nu faceam accidente :S

In realitate...cand tragi pe nas..sau fumezi Marijuana..nu faci ca toti dracii :D:))?

asa e si in joc...te considera baut :)

nu e nici un bug

Daca consumi marijuana si te sui la volan e posibil sa mergi cu 3 la ora si sa ti se para ca esti regele soselelor :-B

Alo baieti, e vorba de joc nu de ce faceti voi acasa :))

si ca sa nu fiu si eu total off : Am consumat de curand droguri (in game) m-am urcat la volan si nu am luat niciun wanted si am condus destul de mult + ca luase destul de multe vro 30+ grame :)) se balanganea de nu vedeam soseaua :)) nush ce sa zic, daca nu e bug, eu dc nu am primit wanted?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.