Jump to content

Roma și Tottenham, schimb de antrenori? Fonseca este dorit de londonezi, după ce Mourinho a semnat deja cu gruparea capitolină


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Antonio Conte (51 de ani) a refuzat-o pe Tottenham, echipă cu care negocia după despărțirea de Inter Milano, dar londonezii au găsit rapid altă variantă.

image.thumb.png.473f02d79ab1ae8bd30070816fe51218.png

Paulo Fonseca, managerul plecat de la AS Roma pentru a-i face loc lui Jose Mourinho, a fost ofertat de Tottenham, chiar fosta echipă a celui poreclit ”The Special One”, anunță jurnalistul Nicolo Schira.

Fonseca, în negocieri cu Tottenham

Pentru Fonseca, Tottenham ar fi cea mai importantă provocare a carierei. Odivelas, Pinhalnovense, Desportivo Aves, Pacos Ferreira, FC Porto, Braga și Șahtior sunt echipele pe care le-a mai antrenat tehnicianul în vârstă de 48 de ani.

 

Două sezoane a stat Fonseca la Roma, unde a strâns 101 partide.

 

Tottenham s-a despărțit în luna aprilie de Jose Mourinho și l-a numit interimar pe tânărul Ryan Mason (29 de ani). Londonezii au avut parte de un sezon slab și au sfârșit pe locul șapte în clasamentul din Premier League, obținând doar un loc în nou-înființata Europa Conference League.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.