Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

LorenaRx

Member
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About LorenaRx

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Călărași

Previous Fields

 • Real name
  Lorena
 • RPG1 Nickname
  LorenaRx
 • RPG2 Nickname
  LorenaRx

Recent Profile Visitors

1107 profile views
 1. @DenisVRS. Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 391.
 2. @Ioana.R09 Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 388.
 3. @CBN CretsuCerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 382.
 4. @NeXuS. Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 381.
 5. Nick: LorenaRx Data: 03.08.2020 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/.Benga Desfășurare: 0/3, 0/4 Rezultat: Admis! Alte precizări: Felicitări!
 6. @Overq cererea ta este respinsă. Ceea ce dorești tu este o emisiune și poate fi realizată fără o cerere.
 7. @Delgado Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 371!
 8. @miruna vt Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 369!
 9. @DenisVRS. Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 362!
 10. Nick: LorenaRx Rank: 4 Ore jucate in luna curenta: 99 De ce vrei sa devii tester?: Deoarece vreau sa contribui in dezvoltarea acestei facțiuni, dar si pentru ca îmi doresc sa aduc in familia noastră cei mai buni membrii. Aceasta oportunitate mă poate ajuta pe mine in dezvoltarea personala. Ce inseamna functia de tester?: Funcția de tester este una dintre cele mai importante funcții de pe acest joc. Cu ajutorul acestei funcții se pot testa potențialii taximetriști. Aceasta funcție necesita seriozitate, responsabilitate si răbdare, iar eu consider ca am aceste calități. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da, mă consider foarte pregătită pentru aceasta funcție. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Nu am mai fost tester, dar sunt o persoana care învață repede si se adaptează foarte ușor in orice situație. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt o persoana foarte calma, sociabila, serioasa, disciplinata, corecta, de încredere, amabila, responsabila si îmi place sa încerc lucruri noi.
 11. @AUDI RS8 Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 361!
 12. @RoberT.21 Cerere de interviu acceptată. Te rog să iei legătura cu orice membru cu rank 3 sau superior pentru a-ți susține interviul dorit. De asemenea, îți reamintesc că ai la dispoziție 5 zile începând de acum sa duci la bun sfârșit interviul, altfel acesta va fi anulat automat. Numărul interviului tău este: 360!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.