Jump to content

Counter-Strike: Deathrun bhop & LJ movie

rfdw
 Share

Recommended Posts

La unele faze se vede gravitatea. (Stiu ca o sa vina unii acum cu replici : "Ce-ai ma esti bot? ce gravitate visezi?" da' na asa e romanu)

Gravity nu am folosit :( daca vrei putem sa iti demonstram toate demourile :)

Oricum ne asteptam ca unii dintre voi sa fiti rautaciosi :P

Edited by Nevareth

@ daryus: la care filmulet vrei demo si sa te convingi?

@ ala cu gravitatea: se numeste stand-up dar vad ca pe voi vad ca va cam roade, nu stiti ce sa ziceti :(

data viitoare v-as ruga sa taceti

Incepi sa suferi acum cu bhop standup ? damn, prietene pun pariu cu tine ca nu esti in stare sa faci bhop standup mai mult de 10 secunde incontinuu, a stai, cu kzhack poate :*

Incepi sa suferi acum cu bhop standup ? damn, prietene pun pariu cu tine ca nu esti in stare sa faci bhop standup mai mult de 10 secunde incontinuu, a stai, cu kzhack poate :*

te rog sa nu vii cu chestiile de genul ":*", mersi. ai luat si tu comportamentul lui vasily zaystsev de pe l**km***a ? te-as ruga sa taci, hai jetsalpa. ":*"

daca ala e kzh, nu stiu ce sa mai zic, eu nu sufar deloc, dar tu .. ce sa mai zic de tine, esti un ţâşt bâşt care te bagi aiurea, data viitoare abtine-te :)

restul: multumesc pentru commenturi

daryus: ala nu e bhop, se face foarte usor, cu un ldj

Edited by impossiblE

te rog sa nu vii cu chestiile de genul ":*", mersi. ai luat si tu comportamentul lui vasily zaystsev de pe l**km***a ? te-as ruga sa taci, hai jetsalpa. ":*"

daca ala e kzh, nu stiu ce sa mai zic, eu nu sufar deloc, dar tu .. ce sa mai zic de tine, esti un ţâşt bâşt care te bagi aiurea, data viitoare abtine-te :)

restul: multumesc pentru commenturi

daryus: ala nu e bhop, se face foarte usor, cu un ldj

Hai "jetsalpa" limbaj de spart cocalar.

Hai "jetsalpa" limbaj de spart cocalar.

cocalar spart? hai termina, controleaza-ti cuvintele ca nu am citit aceleasi carti, ok? acum ai dreptul sa taci si sa inghiti

cocalar spart? hai termina, controleaza-ti cuvintele ca nu am citit aceleasi carti, ok? acum ai dreptul sa taci si sa inghiti

Sau mai bine taci tu si inghiti.

M-am amuzat copios citind reply-urile voastre :)))

Ce e sa zic,foarte frumos ednet.. iar tu fordawin.. tot nub ai ramas:)) mai ai de munca invatacelule pana ajungi ca mine :* destul de binisor si tu,sa nu zici ca sunt rau :)))

Edited by Spawnn3LL

M-am amuzat copios citind reply-urile voastre :)))

Ce e sa zic,foarte frumos ednet.. iar tu fordawin.. tot nub ai ramas:)) mai ai de munca invatacelule pana ajungi ca mine :* destul de binisor si tu,sa nu zici ca sunt rau :)))

hai pa ba ! :))

luigi, cel mai destept cedeaza

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.