Jump to content

Ucraina - Anglia, LIVE TEXT, ora 22:00. Se decide ultima semifinalistă de la EURO 2020


 Share

Recommended Posts

Ucraina - Anglia, ultimul sfert din finală de la EURO 2020, se joacă în această seară, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma. Partida e în format LIVE TEXT pe digisport.ro. 

image.thumb.png.05e8f710a85e93f057a8e795f9e06f52.png

  • Învingătoarea din meciul Ucraina - Anglia va întâlni în penultimul act câștigătoarea confruntării Cehia - Danemarca (ora 19:0o).

 

Fără gol primit la acest turneu, Anglia pornește favorită în cursa pentru a ajunge în semifinala care se va juca pe Wembley, arenă unde elevii lui Gareth Southgate au învins în optimi campioana mondială din 2014, Germania, scor 2-0.

Ucraina - Anglia, ora 22:00 | Southgate: "Încă n-am cucerit Everestul!"

Selecționerul a jucat o carte câștigătoare împotriva trupei lui Joachim Low, introducându-l în al doilea act pe Jack Grealish, care a dinamizat atacul. Starul lui Aston Villa a inițiat faza din care Luke Shaw i-a pasat lui Sterling, care a deblocat tabela (1-0), apoi i-a centrat excelent, pentru 2-0, căpitanului Harry Kane. 

 

"Încă n-am cucerit Everestul. Am lăsat imediat în urmă victoria cu Germania și ne-am mutat toată atenția pe meciul cu Ucraina", a spus Gareth Southgate, la conferința de presă. 

 

Shevcenko: "Anglia e o echipă grozavă"

De partea cealaltă, Ucraina s-a calificat în premieră în sferturile de finală, după ce a eliminat selecționata Suediei, (2-1), marţi la Glasgow, victorie conturată de Artem Dovbyk în ultimele secvenţe ale prelungirilor (120+1).

 

"Anglia este o echipă grozavă, au o bancă de rezerve valoroasă, un staff tehnic deosebit şi suntem avertizaţi cât de dur va fi acest meci. Am văzut toate meciurile lor din grupă, nu şi victoria contra Germaniei, pentru că am avut de pregătit jocul nostru cu Suedia.

 

Este foarte dificil să înscrii împotriva lor, dar forţa lor nu trebuie să ne sperie. Ar trebui să ne motiveze pentru că totul este posibil în fotbal şi în viaţă, iar noi vom juca din inimă, pentru a le aduce fanilor noştri mai multe bucurii", a declarat Andriy Shevcenko. 

Ucraina - Anglia, ora 22:00 | ECHIPE PROBABILE 

Ucraina: Bushchan - Zabarnyi, Kryvtsov, Matvienko - Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko - Yarmolenko (cpt), Yaremchuk
Antrenor: Andriy Shevchenko

 

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Henderson, Rice, Luke Shaw - Mount, Kane (cpt), Sterling
Antrenor: Gareth Southgate

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.