Jump to content

Funcția de planificare Twitter „prieteni de încredere”: Raport


Recommended Posts

Funcția de planificare Twitter „prieteni de încredere”: Raport

 

Site-ul de micro-blogging Twitter a dezvăluit două concepte pentru funcțiile viitoare, inclusiv „prieteni de încredere”, care ar permite utilizatorilor să direcționeze tweet-uri către anumite categorii de public fără a fi nevoie să schimbe conturile sau să schimbe setările de confidențialitate.

Primul ar permite oamenilor să desemneze „prieteni de încredere”, astfel încât unele tweet-uri să fie vizibile doar grupului respectiv.

Ideea este similară cu funcția „prieteni apropiați” a lui Instagram pentru Povești.

Potrivit unei imagini împărtășite de designerul Twitter Andrew Courter, versiunea Twitter ar permite utilizatorilor să comute publicul la fel ca modul în care puteți alege cine vă poate răspunde, relatează Engadget.

El a adăugat că „probabil ai putea vedea mai întâi Tweets-urile prietenilor de încredere” în cronologia ta, ceea ce ar oferi o altă alternativă la cronologiile sau algoritmele „acasă” pe care Twitter le oferă în prezent.

O altă caracteristică ar permite oamenilor să preia persoane sau „fațete” diferite din același cont.

De exemplu, un utilizator ar putea avea o identitate profesională, unde să trimită un tweet despre subiecte legate de muncă și una personală, care să fie destinată mai mult prietenilor și familiei.

Potrivit imaginilor, utilizatorii ar putea avea opțiunea de a face pe oricine persoană publică sau privată, iar noii adepți ar putea alege din ce „fațetă” doresc să vadă tweet-urile.

Courter a dezvăluit, de asemenea, un nou concept pentru filtrarea răspunsurilor care ar permite utilizatorilor să aleagă anumite cuvinte sau expresii „preferă să nu le vadă”. Apoi, dacă un utilizator care răspunde sau îl menționează încearcă să folosească unul dintre aceste cuvinte sau fraze, Twitter îi va informa că cuvintele sunt contrare preferinței acelei persoane.

Conform imaginilor partajate, funcția nu ar împiedica pe nimeni să trimită un tweet folosind cuvintele jignitoare, dar ar face-o mai puțin vizibilă pentru persoana de la capătul receptorului.

Ideea este similară cu alte tipuri de împingeri anti-agresiune pe care Twitter le-a folosit în trecut, dar ar face un pas mai departe, deoarece fiecare utilizator și-ar putea stabili propriile „limite” conversaționale.

 

Courter a menționat că „nu le construim încă”

 

 

Sursa

 

Edited by TLG Wilhelm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.