Jump to content

Valheim vă irosește unele dintre alimentele preferate

BabyToziix
 Share

Recommended Posts

ftJSWKt44a8ZXKCvWW5Rqf-970-80.jpg

Actualizarea Hearth and Home reelaborează sistemul alimentar al lui Valheim, iar unele mese au un succes.

Unul dintre cele mai tari lucruri pe care Valheim le-a făcut cu sistemele sale de supraviețuire a fost acela de a face alimentele opționale din punct de vedere tehnic (nu trebuie să mănânci și niciodată nu vei muri de foame), dar totuși extrem de important, deoarece cele mai bune alimente Valheim îți cresc atât de mult HP și rezistența încât a mânca este la fel de vital ca și a purta armură.

Sistemul alimentar primește câteva modificări interesante în viitoarea actualizare Hearth and Home , iar dezvoltatorul Valheim Iron Gate Studios a lansat un scurt videoclip pentru a facilita jucătorilor să intre în el. Urmăriți-l aici:

Alimentele din Valheim variază, dar în prezent toate fac o combinație de creștere a punctelor maxime de lovire, înmulțirea ratei de vindecare și creșterea rezistenței maxime. În sistemul refăcut, alimentele se vor încadra în trei categorii. Vor exista în continuare alimente care sporesc atât sănătatea, cât și rezistența la o masă echilibrată, dar multe produse alimentare vor favoriza puternic una față de cealaltă.

Carnea de lox gătită, de exemplu, vă crește în prezent sănătatea cu 70 și rezistența cu 40. Potrivit videoclipului, aceste numere se vor schimba în actualizarea Hearth and Home la 50 de sănătate și 10 de rezistență. Acesta este un nerf atât pentru sănătate, cât și pentru rezistență, iar schimbarea înseamnă că carnea de lox gătită va deveni în esență un aliment pe bază de rezistență, deoarece creșterea sănătății revizuită este atât de slabă încât abia se poate observa.

Între timp, budinca de sânge se va schimba de la o împărțire de 90/50 a sănătății / rezistenței la 14/70. Tocanita de nap va trece de la 50/60 la 11/55. Acestea sunt schimbări notabile pentru alimentele care oferă în prezent un mare beneficiu atât statisticilor, cât și, după actualizare, se vor concentra practic pe îmbunătățirea rezistenței.

În ceea ce privește produsele alimentare complet noi prezentate în videoclip, am văzut supă neagră (sănătate 50, rezistență 10), sacar de mistreț (20/20) și sacadat de lup (25/25).

IU se va schimba și el. O pictogramă roșie a furculiței indică un aliment care dă în primul rând sănătate, o furculiță galbenă denotă alimente care furnizează rezistență, iar o furculiță albă este pentru alimentele echilibrate care oferă ambele. Bara de stare a alimentelor în sine este eliminată în favoarea cronometrelor care arată durata fiecărui tip de mâncare din burtica vikingă.

Cred că schimbările sună în mare parte bine. Îmi place să gătesc în Valheim, dar sincer am terminat gătind doar trei tipuri diferite de alimente, odată ce am găsit o combinație care a funcționat cel mai bine pentru mine. Nu știm încă cum se vor schimba cele mai multe alimente, dar o re-prelucrare a sistemului alimentar care mă împinge să nu mă bazez pe cele trei mese standard ar putea împrospăta experiența de gătit. Produse alimentare noi înseamnă rețete noi și, sperăm, resurse noi de cultivat și adunat, și cu siguranță sunt în favoarea acestui lucru.

Dezavantajul alimentelor care se concentrează pe un singur atribut ar putea însemna că veți ajunge să purtați mai multe tipuri de alimente în timp ce vă aventurați. Și nu știu despre tine, dar micul meu inventar este deja suprasolicitat când am plecat într-o misiune. Există, de asemenea, posibilitatea ca, dacă mai sunt trei mese grozave echilibrate de făcut, jucătorii vor rămâne doar cu acele rețete și sistemul alimentar refăcut nu ar putea însemna deloc o schimbare.

Vom afla mai multe în curând - Iron Gate Studios spune că acesta este primul dintr-o serie de videoclipuri care prezintă actualizarea Hearth and Home înainte de a ajunge mai târziu în acest an.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.