Jump to content

Harta Forza Horizon 5 este aici, iar vulcanul este practic Mount Doom

BabyToziix
 Share

Recommended Posts

QANE4b2ihmDmvfh6oC7VsY-970-80.jpg

Un cos masiv pe planeta pământ.

Forza Horizon 5 se îndreaptă spre Mexic în luna noiembrie și, deși am aruncat o privire asupra diverselor sale biomuri, avem în sfârșit ochiul oficial al întregului loc. 

Contul Twitter Forza Horizon a împărtășit versiunea de vară a hărții în joc, ceea ce ne oferă o idee mai bună despre modul în care lucrurile se potrivesc și ce fel de curse am putea desfășura pe parcursul său. 

Câțiva momente subliniate, pentru ochii mei experimentați de la Horizon:

Vulcanul este imens. La Gran Caldera domină cadranul nord-vestic al hărții și, probabil, va crește, indiferent unde vă aflați. Cu siguranță va fi sala de gimnastică a junglei de pe hartă, unde jucătorii de freeroam se închid pentru a prinde aer major de pe jantă și părțile abrupte și accidentate. Sunt încântat să iau acele schimbări în timpul ninsorilor abundente. Dacă nu poți lansa McLaren-ul tău de milioane de dolari în crater, jucând rolul The One Ring în timp ce te aruncăm în magma fierbinte, voi fi trist.

Cursele de stradă ar putea lua un loc pe spate. Ajută-mă aici, dar nu văd nicio locație construită pentru colțurile strânse și curbele care se potrivesc cursei de stradă. Există câteva orașe mai mici, dar nimic prea urban. În nord-est se află Guanajuato, totuși, care ar putea umple golul cu niște dealuri potențiale și planuri complexe de cale. 

Dune, iubito. Mi-au fost foarte dor de ei în Horizon 4, dar coasta de vest are o întindere masivă de nisip deluros care va face un offroad excelent. Unele dintre evenimentele mele preferate din jocurile Horizon îi încarcă pe jucători să-l tragă într-un punct specific cât mai repede și prin orice mijloace posibile, iar dunele vor face sprinturi haotice. 

În caz contrar, arată ca un mozaic destul de standard de terenuri agricole, râuri, păduri, dealuri, orașe și plaje. Sunt curios să știu cu ce tip de scară și topografie lucrăm, totuși, aici. Playground spune că este cel mai mare joc Horizon de până acum, care ar putea schimba cu adevărat ceea ce privim aici. Aceasta ar putea fi cele mai mari sărituri pe cap de locuitor dintr-un joc Horizon încă. Imaginați-vă toate fotografiile grozave pe care le putem obține cu dubițele noastre care zboară prin cer. Jocurile video sunt o forță a binelui. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.