Jump to content

Cretii lilbybo

Guest lilbyboq
 Share

Recommended Posts

3duard nu mai fa post pt. +1 ;)

Sunt cam varza,lasa textul deocamdata incearca sa pui arial cu o culoare cat mai apropiata de background sau clipping mask si sa il pui cat mai aproape de render

Lasa effectele astea ca sunt nasoale

Texturile,C4D punele pe screen si seteaza tu opacity,daca vrei Backgrounduri frumoase incearca sa faci cu smudge

Cauta tutoriale Gradient map,Lighting si alte chestii pt. incepatori ;)

Good Luck!

Nici eu nus bun, dar am invatat cat de cat. Urmeaza niste tutoriale de incepator, chiar de pe b-zone. Uitate la super simple tutorial si fa un outcome ;) i urmeaza multe tutoriale :-??

3duard nu mai fa post pt. +1 ;)

Sunt cam varza,lasa textul deocamdata incearca sa pui arial cu o culoare cat mai apropiata de background sau clipping mask si sa il pui cat mai aproape de render

Lasa effectele astea ca sunt nasoale

Texturile,C4D punele pe screen si seteaza tu opacity,daca vrei Backgrounduri frumoase incearca sa faci cu smudge

Cauta tutoriale Gradient map,Lighting si alte chestii pt. incepatori ;)

Good Luck!

Da si tu tot cam la inceput esti.

Nu stiu de ce dai sfaturi la altii , daca nici tu nu stii sa lucrezi in Photoshop, intai invata pentru tine si apoi dai sfaturi la altii

Nu ti-o spun din rautate. Sa nu te superi pe mine

Da si tu tot cam la inceput esti.

Nu stiu de ce dai sfaturi la altii , daca nici tu nu stii sa lucrezi in Photoshop, intai invata pentru tine si apoi dai sfaturi la altii

Nu ti-o spun din rautate. Sa nu te superi pe mine

Da intr-adevar sunt inceptor,ai dreptate,dar i-am dat niste sfaturi dupa care lucrez si eu

Si cred ca mai bine sa primeasca sfaturi,chiar de la incepatori decat posturi pentru +1 gen "faine,smechere etc. "

Na puteti sa o luati cum vreti,eu nu ma dau profesionist pt ca si eu sunt la inceput,da am zis sa incerc sa ii ajut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.