Jump to content

Prima tabletă Oppo apare în imagini; Va rula o versiune specială de ColorOS

.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Prima tabletă Oppo apare în imagini; Va rula o versiune specială de ColorOS</b>Companiile din conglomeratul BBK s-au ţinut departe de tablete până acum şi mă refer aici la Vivo, Oppo, Realme, OnePlus. Realme are deja un Realme Pad, care a tot primit teasere şi scăpări, în vreme ce Oppo şi Vivo

Companiile din conglomeratul BBK s-au ţinut departe de tablete până acum şi mă refer aici la Vivo, Oppo, Realme, OnePlus. Realme are deja un Realme Pad, care a tot primit teasere şi scăpări, în vreme ce Oppo şi Vivo au lăsat să se înţeleagă că pregătesc tablete. Cea Oppo are prima scăpare azi.

Având în vedere fuziunea unor segmente din Oppo şi OnePlus, nu m-ar mira să apară în curând şi o tabletă OnePlus. Cat despre scăpare, acest Oppo Tablet a fost dezvăluit de zvonacul chinez Digital Chat Station. De la el aflăm că tableta ar putea sosi cu diagonală mare, poate chiar de 12 inch şi că are muchii înguste. Terminalul are butonul Power sus şi butoanele de volum pe lateral.

Oppo

Ca design tableta aduce cu Huawei MatePad Pro 12.6, inclusiv prin poziţionarea camerei frontale. Tableta va rula un ColorOS For Pad, o versiune derivată din ColorOS 12, care e axată pe o bară dock şi widgeturi redimensionabile. ColorOS mizează mult şi pe Internet of Everything şi interconectarea cu alte gadgeturi: telefoane, ceasuri, căşti, televizoare.

Nu avem specificaţii deocamdată, dar îmi e uşor să prezic ce vom primi. Mă gândesc la un ecran cu refresh rate de 120 Hz, difuzoare quad, probabil procesor Snapdragon 860 sau 870, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. O versiune 5G e în cărţi, iar bateria are peste 8000 mAh, poate chiar 10.000 mAh. Aşteptăm un debut în toamnă.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.