Jump to content

Apple Watch Series 8 va sosi cu termometru, monitorizarea tensiunii arteriale, dar toate de abia din 2022


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Apple Watch Series 8 va sosi cu termometru, monitorizarea tensiunii arteriale, dar toate de abia din 2022</b>În vreme ce ne gândim la modul în care va arăta şi ce funcţii va oferi Apple Watch Series 7, care se lansează în această lună cu iPhone 13, unii au aflat deja câteva detalii despre succesorul său. Apple Watch Series 8 e subiect de zvonuri şi scăpări

 

În vreme ce ne gândim la modul în care va arăta şi ce funcţii va oferi Apple Watch Series 7, care se lansează în această lună cu iPhone 13, unii au aflat deja câteva detalii despre succesorul său. Apple Watch Series 8 e subiect de zvonuri şi scăpări şi ele sună bine.

 

Se zvonea că Apple a tot lucrat în ultimii ani la un senzor pentru tensiunea arterială de integrat pe Apple Watch. Totuşi nu va sosi în acest an, fiind păstrat pentru 2022. Asta deşi avem monitorizare a tensiunii pe purtabile ca Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active 2, Watch 4 şi Watch 4 Classic. Apple ar mai lucrat la o funcţie importantă: un senzor care detectează fluctuaţiile de temperatură ale pielii. 

 

Conform celor de la Wall Street Journal, cei apropiaţi de Apple afirma că gigantul din Cupertino vrea să adauge un "termometru la încheietură". Există aici întrebări legate de cât de precis e rezultatul, dar unele studii arată că temperatura măsurată astfel e mai de încredere şi stabilă decât cea măsurată la frunte. În plus nouă funcţionalitate va fi asociată cu un tracker de fertilitate, ajutând cuplurile să facă copii la momentul propice. Fertilitatea în scădere e o problemă a societăţii din ziua de azi.

 

Temperatura standard a corpului unei femei este de 36.1 grade Celsius, dar după ovulaţie este între 36.4 şi 37 de grade, astfel că e uşor de prezis când e mai fertilă. Alte funcţii noi pentru Apple Watch-ul din acest an şi din anul viitor includ detectarea apneei în somn, un upgrade pentru detecţia saturaţiei de oxigen din sânge plus eternul glucometru, care nu ştim exact cum şi când va sosi. 

 

Problema cu tot ce am scris mai sus e că face foarte atractiv Watch 8 şi ar putea fanii publicul să mai aştepte un an şi să nu cumpere Watch Series 7. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.