Jump to content

Valentin Mihăilă, dorit de campioana Italiei! Condițiile în care românul ar putea fi transferat de Inter


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Presa din Italia scrie că Valentin Mihăilă (21 de ani) este dorit de Simone Inzaghi la Inter! Ar fi transferul carierei pentru tânărul internațional român.

image.thumb.png.a8907d0b15a5b53579519f1c6664d045.png

Transferat la începutul sezonului precedent de Parma de la Universitatea Craiova în schimbul a 9,1 milioane de euro, Valentin Mihăilă a avut prestații apreciate în tricoul ”cruciaților” și numeroase formații de top l-au luat în vizor, chiar dacă gruparea ”gialloblu” a retrogradat în Serie B. Interesul campioanei Italiei, Inter, este însă de departe cel mai măgulitor pentru extrema de 21 de ani.

 

  • 8,5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit Transfermarkt.
  • 18 partide, 5 reușite și 2 assist-uri a adunat românul în tricoul Parmei.

Valentin Mihăilă, dorit de campioana Italiei, Inter

Inter a început ”ca din pușcă” noul sezon din Serie A, însă pentru a-și apăra titlul de campioană, Simone Inzaghi își dorește să aducă ”sânge proaspăt” în lotul ”nerazzurrilor”, iar Valentin Mihăilă ar fi în fruntea listei de priorități a antrenorului de pe Giuseppe Meazza, notează italienii de la seriebnews.com.

 

  • 1 meci și 1 gol are Mihăilă în acest sezon la Parma.

 

Campioana Italiei are în vedere un împrumut al internaționalului român în primă fază și se pregătește să avanseze o ofertă pentru Mihăilă în perioada de mercato din iarnă. Inter vrea să-l trimită în schimbul românului la Parma pe Martin Satriano (20 de ani), jucător care a impresionat în perioada de pregătire dinaintea sezonului.

 

Potrivit sursei citate anterior, Parma ar fi deschisă la un schimb de jucători, dar l-ar vrea pe Lorenzo Pirola (19 ani), fundaș central, internațional U21 italian, împrumutat în prezent de Inter la Monza.

 

Rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, cert este că Valentin Mihăilă a devenit un nume important în Italia, fapt dovedit de interesul campioanei din Serie A pentru el.

 

  • În urmă cu jumătate de an, Parma îi stabilise un preț uriaș lui Mihăilă: 30 de milioane de euro.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.