F4L Dya Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Nick-ul tau: Tokyo. Server: Rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Buna! Am cumparat in cursul zilei de astazi mai multe masini printre care am mai cumparat la urma doua masini tip Infernus, dupa 10 minute o masina de tip infernus nu mai era pe /cvs, nush ce dovezi ar trebui sa pun dar sunt sigura ca puteti verifica logul sa vedeti voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA NEXUS Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Am observat (nu în cazul meu) că asta se întâmplă și cu vehiculele de pe [/v]. De asemenea, uneori îți zice că 'Nu deții niciun vehicul'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor P. Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 13 hours ago, NeXuS. said: Am observat (nu în cazul meu) că asta se întâmplă și cu vehiculele de pe [/v]. De asemenea, uneori îți zice că 'Nu deții niciun vehicul'. Da, confirm. B-Zone inca are de lucrat la vehiculele personale, mereu au avut probleme cu ele. De multe ori dupa un relog se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Dya Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 După restartul de aseară mi-a apărut mașina pe /cvs. Pot spune că la mine s-a rezolvat problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.