JustMed Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 De aproape 2 saptamani trec prin simptomele tipice apendicitei.Nu vreau sa ma gandesc ca in viitorul apropiat voi fi operat, dar totusi o fac.. A trecut cineva prin aceasta operatie? Vreau sa aflu mai multe detalii de la persoane care au facut operatie, nu de pe google. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axl Rose Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ti`am dat PM prin ce am trecut ,sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ti`am dat PM prin ce am trecut ,sanatate. Ar trebui sa postezi aici.. totusi, poate mai au si altii aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axl Rose Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ok, incep cu inceputul. Simptomele pe care le`am avut: -Vomam seara mult. -Ma durea groaznic stomacul, mai ales cand imi ridicam genunghiul drept la piept. -Imi era rau aproape tot timpul. -Febra -Lipsa poftei de mancare. Dupa accea starea mea se agrava, de ce? eram aproape de peritonita,acum ce este peritonita? Peritonita este o ultimul stadiu al apendicitei ca sa zic asa, prin ce se manifesta? Prin perforarea Apendicului,care putea duce la deces. Bun,am aflat ca am apendicita, eram panicat la maxim nu stiam ce sa mai fac,plus ca era prima operatie si eram destul de mic...aveam 10 ani. Operatia am suportat`o in mare parte bine, in 2 zile am fost externat. Dar...dupa o saptamana cand am fost sa imi verifice operatia, a observat ceva straniu...aveam o infectie.Si aici incepe calvarul meu.Zi de zi dimineata la ora 7 in picioare, scularea sa ma duc cu taica`miu la doctor. Prima data mi`a desfacut operatia si baga acolo o pensa cu o bucata de vata care avea diferite substante pe ea, imi umbla acolo scotea ce trebuia, ma pansa si pleaca dupa ziua urmatoare tot asa timp de o luna si jumatate. Deci, in mare parte cam asta e prin ce am trecut eu. Sper sa te faci bine,Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Ok, incep cu inceputul. Simptomele pe care le`am avut: -Vomam seara mult. -Ma durea groaznic stomacul, mai ales cand imi ridicam genunghiul drept la piept. -Imi era rau aproape tot timpul. -Febra -Lipsa poftei de mancare. Dupa accea starea mea se agrava, de ce? eram aproape de peritonita,acum ce este peritonita? Peritonita este o ultimul stadiu al apendicitei ca sa zic asa, prin ce se manifesta? Prin perforarea Apendicului,care putea duce la deces. Bun,am aflat ca am apendicita, eram panicat la maxim nu stiam ce sa mai fac,plus ca era prima operatie si eram destul de mic...aveam 10 ani. Operatia am suportat`o in mare parte bine, in 2 zile am fost externat. Dar...dupa o saptamana cand am fost sa imi verifice operatia, a observat ceva straniu...aveam o infectie.Si aici incepe calvarul meu.Zi de zi dimineata la ora 7 in picioare, scularea sa ma duc cu taica`miu la doctor. Prima data mi`a desfacut operatia si baga acolo o pensa cu o bucata de vata care avea diferite substante pe ea, imi umbla acolo scotea ce trebuia, ma pansa si pleaca dupa ziua urmatoare tot asa timp de o luna si jumatate. Deci, in mare parte cam asta e prin ce am trecut eu. Sper sa te faci bine,Bafta. Mersi, in mare de sfaturi ca acesta aveam nevoie, mersi silver. Momentan nimeni nu mi-a confirmat ca apendicele ar fi infectat, au spus ca sar putea sa am intindere fix la muschiul de langa apendice si de asta am aceasta problema, iar simptomele sa fie de la mancare, trebuie sa mai astept cate-va zile sa vad daca durerea imi va trece. Multumesc mult inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Multumim Silver pentru raspuns, si felicitari Med pentru aceasta idee, sper ca topicul sa fie folositor pentru toti, si fiecare sa posteze despre ce stie el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Sa nu va temeti de operatia de apendicita!! Eu am facut-o si mam simtit chiar bine. Atentie va rog la ce doctor va duceti, mai ales ca in aceasta "criza" toti vor sa opereze pentru bani... Sa nu te temi just, caci cu tehnologia din zilele noastre, Iti face anestezia, iti baga in laser si o camera(ma rog asa am inteles) si iti "distruge" apendicul, atata tot Silver are multa dreptate cu simptomele dar a omis una care mi sa intamplat mie: -Insomnie Cat mia fost rau nu puteam sa dorm...(cel putin asa mi sa intamplat mie) Poate ca insomnia o aveam caci imi era rau, dar nu cunosc motivul Sper ca tiam dat putin elan tie si celor care trebuie sa faca operatia de apendicita Inca o data NU VA TEMETI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reduletzu Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nu te teme .. nu e foarte rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amyy Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Apenticita ? Am avut si eu .. Pe mine ma durea mai mereu burta si imi trecea doar daca mancam incontinuu .. Dar apoi dupa jumatate de ora iarasi ma durea si iarasi imi era foame .. Nu prea mai poti sa alergi .. daca iti apesi undeva pe burta .. cam pe la buric ..Ai apenticita .. Crede'ma , mai bine te duci la doctor pentru ca Daca explodeaza in tine nu e de bine Asa ca grabeste'te . Edited January 23, 2011 by HideNNNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdZ Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Inca nu am avut probleme cu apendicita si sper sa nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Stai fara griji nu e cine stie ce, eu am intrat in sala de operatie bucuros ca eram invoit de la scoala . Infine daca te duici la timp la spital nu ai nici o problema. Asa ca stai fara griji e cea mai usoara operatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 (edited) Closed,speram ca ti-ai facut o parere despre aceasta operatie,poti gasi detalii suplimentare aici Edited February 11, 2011 by Addyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts